Speed-L kérdése:
Mért nem tudok Sony X8-rol facebook-ra fellépni? . (lent)
Figyelt kérdés
amikor beirok mindent jelszót felhasználóneet..és megpróbálok bejelentkezni azt írja hogy..."An error had occured during the sign in.Please try again later....és nem is tudok belépni ezt mért van?..és hogy tudom megoldani hogy fel tudjak lépni?...jah és t-mobilnál vagyok.2011. jún. 21. 23:29
1/10 anonim válasza:
Net megy a telón? Mert az egy netes alkalmazásnál sokat szokott segíteni. Wifivel lenne célszerű ha nincs mobilnet előfizetésed mert amúgy drága lenne.
2/10 A kérdező kommentje:
de tudtommal..facebook-hoz nem kell net
2011. jún. 22. 00:06
3/10 anonim válasza:
0.facebook-ról ingyen lehet
t-mobileos vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
igen...de van külön alkalmazás is facebook-ra
2011. jún. 22. 00:15
5/10 anonim válasza:
Mert az a telefon egy szar. (Bocsi.) Először tesómnak sem sikerült - sajnos fogalmam sincs, hogy végül hogy oldotta meg. De ő pl még a mai napig sem tud vele sms-t küldeni, ami azért elég gáz.
6/10 bp1985 válasza:
de tudtommal..facebook-hoz nem kell net
Olvasni csak tudsz, ha facebookot használod.
De a lényeget kiemeltem neked.
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Net 40 MB adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető.
7/10 anonim válasza:
nem igaz hogy nem tudjátok megtanulni hogy a 0.facebook.com az ingyenes, a facebook alkalmazásnál meg persze hogy azt írja ki mivel nincs net a telódon mivel az alkalmazás nem ingyenes, mért gondoljátok hogy az ingyenes?
00:34-nak: akkor ott a tesóddal van a baj, vagy rossz a telefon akkor meg vigye vissza
8/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy a 0.facebook.com az ingyenes...de hiába irom be a google keresőbe a telón vagy a böngészőbe azt mutattja..hogy a weboldal nem érhető el....most akkor mmit csiáljak?
2011. jún. 22. 10:14
10/10 A kérdező kommentje:
Igen télleg rosz volt a net a trón és szívben megcsinálták....meg mostmár síri is megvan:)....köszi a segítséget
2011. jún. 22. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!