Melyiket válasszam? Motorola Defy vagy Sony ericsson xperia neo?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:12
11/18 anonim válasza:
SE support miatt nem kell aggódni. az arc, a neo és a pro is ugyanazt a "skint" használja + a hw is ua. szóval neo.
motorola egy fos minden téren..
12/18 anonim válasza:
persze...neo-dat beleteszed egy lavor vízbe kíváncsi leszek mit fog csinálni :D
13/18 csapacsupa válasza:
Ki az az idióta aki a telefonját egy lavór vízbe teszi? Te talán odateszed az éjjeli szekrény helyett?
14/18 Panda Péter válasza:
nyilván nem, de ha véletlen megtörténik, mondjuk véletlen vízbe esik, beporosodik, leesik, bármi, akkor nem jön rosszul hogy a telefon még a katonai szabványoknak is megfelel. szóval én értem a Defy-sek álláspontját, csak nem tartom ettől jobb vételnek, mint a neo, ennyi.
15/18 anonim válasza:
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:50
nem, de simán beleejheted mondjuk a wc-be ha ott nyomod vagy bármikor beázhat, amitől a defynek semmi baja nem lesz. ha egy se-t leejtesz annak elvből betörik a kijelzője, defynek 100% hogy semmi baja nem lesz.
16/18 csapacsupa válasza:
100%-ot ők sem mondanak, csak hogy tisztában legyél a dolgokkal :). Nálam mondjuk ez nem szempont, amiket felsorolsz. A 10 év alatt még egyszer sem ejtettem le a telefonom, nem is tudom másnak ez hogyan sikerül.
17/18 anonim válasza:
attól még arra is van esély :)
amúgy egy katonai szabvánnyal készült telefonnak nemhiszem hogy lesz baja egy kis eséstől. még kocsival is rámehetsz elvileg és túléli
18/18 A kérdező kommentje:
hát azért nem szedretnéme gyiket sem beleejteni se lavorba,sem a wc-be!:S:D
meg leejteni sem,de az biztos fog sikerülni párszor:S:D
2011. máj. 20. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!