Melyiket válasszam? Motorola Defy vagy Sony ericsson xperia neo?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:12
3/18 Panda Péter válasza:
nehéz kérdés, én az SE-t venném, megmondom miért: frisseb az OS, és a MOTO supportját elnézve a defy-re nem is lesz egyhamar hivatalos frissítés. pedig egyébként az ütésállósága miatt a defyt venném.
egyébként pedig az SE-nek egy kicsit a hardvere is erősebb, +hdmi kimenet.
4/18 anonim válasza:
az ütésállóság megéri azt a kicsivel kevesebb tudást
meg az se-t most inkább meghagynám a 14 éves kislányoknak
5/18 Panda Péter válasza:
én viszont inkább választanám a 2.3 droidot és a tűrhető supportot, bevállalva a kicsit gagyibb minőséget, mint a moto erősebb készülékházát, jobb szoftverkínálatát (a moto appok nagyon jók) viszont totálisan NULLA európai support mellett (2.1 van rá asszem és nem is hiszem hogy terveznek egyelőre frissítést, a lá xt720)
6/18 anonim válasza:
hát ja ez igaz. viszont a 2.3-as után az se is tuti szarni fog rá, mert az se a hűdenagy support-ról híres
7/18 Panda Péter válasza:
jah, rossz párosítás. no nem mintha lenne egy olyan gyártó (talán a HTC-n kívül, de őnáluk a Sense-szel volt genyózás) aki normálisan adna firssítéseket.
8/18 anonim válasza:
akkor még a HTC Desire-t választhatná. 14 k-val drágább, mint a Defy. vagy Galaxy S-t, az csak 11-el
9/18 anonim válasza:
Defy!!!!! Halali telwsfon kossz elottem hizzaszolo, ezt valasztottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!