Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonra mindenképp...

Androidos telefonra mindenképpen kell net?

Figyelt kérdés
Vagy anélkül is lelehet tölteni alkalmazásokat?
2011. máj. 16. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tedd fel az Open Home-ot. Arra való ez a téma.
2011. máj. 16. 18:34
 12/18 anonim válasza:

még egy kérdés,és megszűnök :D

felraktam az open home-t,és utána mit csináljak?mert látom hogy megváltoztak a menük,a színek,a digitális óra,de a háttér maradt a gyári,azt szeretném,hogy a város legyen a háttér,mint amit linkeltem.

2011. máj. 16. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Na ez egy jó kérdés. Szerintem külön kell megszerezni hozzá. Vagy ha hosszan nyomod a kijelzőt akkor az előjövő menünél válaszd a hátteret (wallpappers). Hátha itt feldob egy olyan lehetőséget mint az ADW-nél vagy a Launcher Pro-nál az ADW gallery vagy a Launcher Pro gallery csak itt Open home galery lesz vagy valami ilyesmi (ha egyáltalán itt lesz) és onnan kiválasztani.
2011. máj. 16. 19:44
 14/18 anonim válasza:
igen pontosan!közben sikerült beállítanom,bonyolultabb mint hittem,külön kellett azt is beállítani,már csak azt tudnám,hogy tudom eltüntetni ezt a feliratot,folyamatosan ezt írja ki:loading weather,please wait.. de nem történik semmi,csak ott van a kezdőképernyőn.
2011. máj. 16. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Próbáltad már úgy eltüntetni mint egy widgetet?
2011. máj. 16. 19:51
 16/18 anonim válasza:
igen,de így már angol minden rész,ha rámegyek erre a szövegre egy ilyen ablak jön elő:weather widget preferences,és itt vannak dolgok amiket ki lehet pipálni,beállítani stb,de fogalmam sincs melyikkel kell eltüntetni.
2011. máj. 16. 19:54
 17/18 anonim válasza:
sikerült!:D rajta tartottam az ujjam,és töröltem.
2011. máj. 16. 19:55
 18/18 A kérdező kommentje:

xD

Ja és kössz a válaszokat :D

2011. máj. 17. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!