Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonra mindenképp...

Androidos telefonra mindenképpen kell net?

Figyelt kérdés
Vagy anélkül is lelehet tölteni alkalmazásokat?
2011. máj. 16. 16:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
igen kell
2011. máj. 16. 16:23
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha a gépről rakod át a telóra, úgy lehet. Egyébként net nélkül egy okostelefon a felét sem éri, mivel egy csomó mindent net nélkül nem tudsz elérni.(pl. market) Aki nem tud rajta netezni, az vagy vegyen otthonra egy routert vagy ne vegyen okostelefont.
2011. máj. 16. 16:23
 3/18 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlott rá a net.
2011. máj. 16. 16:25
 4/18 anonim válasza:
én nekem is android telefonom van,de nem jó a net,azt pedig én is szeretnék használni alkalmazást,illetve témákat is,de folyton felakar lépni netre,és így nem tudom használni :( gépre letöltöttem,és úgy telóra USB kábellel,de nem jó.
2011. máj. 16. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Tiltsd le a netet a telón és használd wifin a MArketet vagy köss egy mobilnet előfizetést.

Fájlkezelő nélkül meg nehezen fog menni a gépről felmásolt fájlok telepítése.

2011. máj. 16. 16:34
 6/18 anonim válasza:
van rajta thinkfree office,vagy az nem fájlkezelő?nem értek annyira hozzá,még.
2011. máj. 16. 16:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem egészen. Ez egy dokumentum kezelő. De megteszi fájlkezelőnek is amíg egy rendeset teszel rá (pl. Astro)
2011. máj. 16. 17:39
 8/18 anonim válasza:
most raktam rá az astrot,de azt írja ki,hogy expried version,érdekes úgy tudtam ez a legújabb verzió(2.5)
2011. máj. 16. 18:01
 9/18 anonim válasza:
rosszul láttam,2.4 verzió volt a telón,azt töltöttem le véletlenül.
2011. máj. 16. 18:09
 10/18 anonim válasza:

egyébként még annyit(előző vagyok)hogy ezt a témát szeretném használni,de valamiért nem jó,aki tud segíteni a beállításban azt megköszönném. felrakom telóra az apk fájlt,és utána kell még valamit telepíteni külön hozzá? vagy mik a lépések?

[link]

2011. máj. 16. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!