Androidos telefonra mindenképpen kell net?
Figyelt kérdés
Vagy anélkül is lelehet tölteni alkalmazásokat?2011. máj. 16. 16:20
2/18 anonim válasza:
Ha a gépről rakod át a telóra, úgy lehet. Egyébként net nélkül egy okostelefon a felét sem éri, mivel egy csomó mindent net nélkül nem tudsz elérni.(pl. market) Aki nem tud rajta netezni, az vagy vegyen otthonra egy routert vagy ne vegyen okostelefont.
4/18 anonim válasza:
én nekem is android telefonom van,de nem jó a net,azt pedig én is szeretnék használni alkalmazást,illetve témákat is,de folyton felakar lépni netre,és így nem tudom használni :( gépre letöltöttem,és úgy telóra USB kábellel,de nem jó.
5/18 anonim válasza:
Utolsó: Tiltsd le a netet a telón és használd wifin a MArketet vagy köss egy mobilnet előfizetést.
Fájlkezelő nélkül meg nehezen fog menni a gépről felmásolt fájlok telepítése.
6/18 anonim válasza:
van rajta thinkfree office,vagy az nem fájlkezelő?nem értek annyira hozzá,még.
7/18 anonim válasza:
Nem egészen. Ez egy dokumentum kezelő. De megteszi fájlkezelőnek is amíg egy rendeset teszel rá (pl. Astro)
8/18 anonim válasza:
most raktam rá az astrot,de azt írja ki,hogy expried version,érdekes úgy tudtam ez a legújabb verzió(2.5)
9/18 anonim válasza:
rosszul láttam,2.4 verzió volt a telón,azt töltöttem le véletlenül.
10/18 anonim válasza:
egyébként még annyit(előző vagyok)hogy ezt a témát szeretném használni,de valamiért nem jó,aki tud segíteni a beállításban azt megköszönném. felrakom telóra az apk fájlt,és utána kell még valamit telepíteni külön hozzá? vagy mik a lépések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!