A symbianról ne itt kérj tanácsot. mindenki szidni fogja, holott valószínű, hogy nem használtak s^3 t. Max látták képen. Elhiheted hogy nem szar. Sőt! Inkább a nokiaprogramokon nézz szét ez ügyben. Amit kivettem az írásodból azalapján egy c7 lenne a legjobb választás.
2011. máj. 15. 23:31
12/20 bp1985 válasza:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:31
Mondasz egy olyan dolgot, amit egy androidos nem tud, és az általad istenített, elavult symbian tud?
2011. máj. 16. 00:07
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlást. Majd konyítani fogok hozzá.
A symbain-nek egész pontosan milyen hibái vannak?
Jah és mondtam, hogy nekem nem játékra kell a telefon, jó nekem ez is ami van jelenleg csak már haldoklik.
2011. máj. 16. 11:01
14/20 anonim válasza:
A symbiannak az a nagy hibája, hogy hiba az egész. Amúgy már fogtam symbiant, nem csak láttam, és szerintem bármelyik oprendszer megveri... Sztem felejtsd el a nokiát, egyelőre. Lehet, ha majd az új oprendszeres nokiák kijönnek, akkor jók lesznek megint, de most nem érdemes már nokiát venni.
2011. máj. 16. 11:14
15/20 anonim válasza:
Tenyleg addig felesleges ilyen telo amig azt se tudod mi az h symbian..stb.... Felesleges lenne egy 100ezer ft koruli telo... Vegyel galaxy ace-t.
2011. máj. 16. 11:34
16/20 anonim válasza:
ezt mondom...egy zte blade mondjuk direkt kezdőknek van, és mire elkezdesz konyítani valamit hozzá lecserélheted. ha megveszed a drágát most, akkor csak szenvedni fogsz és itt fogsz 200 kérdést feltenni, hogy mit hogyan kell.
2011. máj. 16. 14:02
17/20 A kérdező kommentje:
ok
2011. máj. 16. 17:48
18/20 A kérdező kommentje:
Még milyen, ehhez hasonló telefonok vannak?
2011. máj. 17. 21:12
19/20 anonim válasza:
Én csak nokiát vennék. Tényleg, az miért baj, ha másnak is van olyan az osztályban? Tudom, hülye kérdés, de régen voltam már diák. Nekem egy N5800 is megfelelne, de lehet, egy kínait veszek, mert kétkártyás, wifis kellene a munkámhoz. Engem az sem zavarna, ha még a BKV ellenőrnek is olyanja lenne.
2011. máj. 17. 22:53
20/20 Loach válasza:
Szia!
A ZTE Blade tényleg az egyik legjobb telefon árarányosan amit most vehetsz a magyar piacon. Ha nem szimpatikus, akkor én a Samsung Wave-et ajánlanám (S8500), ár-érték arányosan piszok jó darab...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!