Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom átállítani a BlackBe...

Hol tudom átállítani a BlackBerry storm 9530 on az sms, email, és a bbm hangját?

Figyelt kérdés

mert a csengőhangot tudom változtatni , azt rögtön megtaláltam, de ezeket sehol-sem találom, lehetséges, hogy nem is lehet?

szóval, ha tudjátok, kérlek, lépésről lépésre írjátok le, azaz, hogy pl: beállítások,sms,csengőhang..

előre is köszi a segítséget

2011. máj. 15. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem BB-m van, itt a válasz.

Bemész a profilokhoz. Főmenüben megtalálod (,,Hangok") , vagy a kezdőképernyőn is, a kis hangszóró jel. Itt két lehetőséged van. Vagy rámész a csengőhangok/értesítés beállítások pontra, vagy bemész a profilok szerkesztésébe. Mind2ben be tudod állítani a hangokat.

2011. máj. 16. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :) sikerült :D
2011. máj. 17. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!