Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Leformázza a telefont? (részle...

Leformázza a telefont? (részletesebben lenn)

Figyelt kérdés
Most a Nokia N8 -am on a gyári Symbian^3 PR 1.0 van és arra lennék kíváncsí, hogy ha letölteném a 2.0 -t vagy később a 3.0 -t akkor leformázza a telefont mert nem vagyok benne 100% ig biztos de úgy emlékszem, hogy anno amikor Nokia 5800 XpressMusic -om volt és frissítettem a szoftvert akkor formázott mindent, de nem biztos, amúgy most más a hejzet mert akkor azért frissítettem nyugodt szivvek mert nem volt a telómon semmi extra, de most egy jópár fizetős játékom van (pl.: PES 11, Crusade of Destiny, Rally Master PRO, Avatar stb)
2011. máj. 15. 01:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha OVi-val vagy NSU-val frissítesz akkor nem formáz, de phoenixxel már igen, de mindenképpen érdemes biztonsági mentést csinálni, amúgy ha formáz mindent akkor is vissza tudod rakni a játékokat, az ovi store-ból a saját dolgoknál.
2011. máj. 15. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy lehet OVI -ról szoftvert frissíteni?? Mert azon nincs semmien frissítés, am csak ojan megoldást tudok alkalmazni amihez nem kell gép mert "csak" az N8 am van nem mintha bármi bajom lenne vele de egy gép vagy laptop mindig jól jön.
2011. máj. 18. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Ok rájöttem, hogy hogy kell frissíteni nem nagy dolog és nem vész el adat.
2011. júl. 4. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!