Van Minecraft N8 ra?
Figyelt kérdés
Van Minecraft Nokia N8(-00) ra? És ha igen honnan töltsem le?2011. máj. 14. 01:16
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne 2 okból is: 1.: Ha lenne tuti, hogy egész nap azon játszanék (az se baj a fizetős a játék csak akkor már ojan is legyen), 2.: A YouTube -on láttam iOS -re meg Android -ra is Minecraft -ot.
2011. máj. 15. 02:06
3/10 anonim válasza:
de iphoneból és androidból is nagyságrendekkel többet adnak el, tehát nagyságrendekkel többen fejlesztenek rá... egyébként lehet hogy lesz rá idővel, csak ki kell várni
6/10 A kérdező kommentje:
(előző komment: 100% egyetértés!) Most azzal mire megyek, hogy leírod az, hogy: Van androidra!, én l.szarom az androidot, engem az érdekel, hogy van- e nokia n8 ra minecraft (am az androidos változat nevetségesen sz.r)
2011. máj. 26. 23:27
7/10 anonim válasza:
Ha az androidos szar, vagyis a legjobb mobil oprendszerre szar.. Akkor szerinted a "csőd széllén álló" szerencsétlen nokiás verzió jobb lesz? \:
8/10 A kérdező kommentje:
Ezzel sokáig tudnánk veszejedni mejik a legjobb de ha itt tartunk akkor szerintem a MeeGo.
2011. júl. 2. 15:46
9/10 Trollololo válasza:
Notch bejelentette Xbox-ra is, van androidra is, tehát sztem lesz majd vmikor N(-ra, egyéb készülékekre is
10/10 A kérdező kommentje:
A kérdés nem fontos mivel az N8 -at leváltottam egy Optimus 7 -re. Am WP7 -re találtam 2 klónt is, a Craft World -el játszok én.
2011. dec. 29. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!