Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Minecraft Pocket Edition...

A Minecraft Pocket Edition Xperia X10 Mini Pro-n is elérhető lesz majd?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Már ki lett adva. Mincraft Pocket edititon néven keress rá Marketen. Már nem csak a Play-re van. De lehet majd a 2.2-t vagy 2.3-at fel kéne rakni, mert nem biztos, hogy a 2.1-et támogatja.
2011. okt. 16. 20:52
 2/4 anonim válasza:

Csak akkor, ha feltuningolod. Azaz rootolod, wipe, és felpakolod pl a legújabb Cyanogen 7-es ModRomot. Akkor 2.3.7-es android rendszer lesz a telódon. Hivatalosan a Sony Ericsson nem adott ki frissítést 2.1-udpate 1 óta sem X10 Minire, sem Mini Pro-ra.

Én is ott tartok, hogy felturbózzam az enyémet. Olyasmit is hallottam, hogy hardveresen tudná a multitouchot, de 2.1 miatt nem bírja...

2011. okt. 20. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :D
2011. okt. 21. 17:45
 4/4 anonim válasza:
én érdekes be tudtamm álítani a multi touch ot
2012. febr. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!