Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a mobiltelef...

Mi a véleményetek a mobiltelefonok operációs rendszereiről?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy okostelefont. Azt tudom, hogy az Android a legjobb, de azért a legdrágább is... :S Mi a véleményetek a többiről? Symbian, Samsung Bada...stb?
2011. máj. 12. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
az android inkább a legolcsóbb :D 30 ezer ft-os telókba is belerakják. a symbian sz@r, az olcsó telókba, amikbe benne van sem tudnak semmit. a legolcsóbb badás teló 45 ezer ft. a wp 7 is drágább telókba van.
2011. máj. 12. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
az ios is drága telóba van csak
2011. máj. 12. 16:52
 3/7 anonim válasza:

Nokia Symbian:

- Nokia még mindig ragaszkodik hozzá, de már eléggé elavult, viszonylag gyengébb processzort szoktak tenni mellé, de elég jól van hozzá optimalizálva, szóval a sebességével nem igazán van gond, de ez persze készülékfüggő, bővíthető OVI Store-ról.Van aki dícséri, van aki azt mondja frissítések nélkül fél év és kuka..

- Sony Symbian: én egy P1i--t használok 3 éve, tökéletesen meg vagyok elégedve, de manapság már nem nagyon lehet ilyet venni.

- Apple iOS: nagyon stabil, nagyon gyors, én iPhone 4-esen használtam, sok jót lehet mondani róla, App Store-t is imádtam, de nekem nem tetszik a Bluetooth korlátozás, hogy nem állíthatok be saját csengőhangot, nincs fájlkezelő, nem kapok SMS kézbesítés visszajelzést, hozzá van nőve az iTunes-hoz, stb..

Bada: se jót, se rosszat nem hallottam róla

Android: bár sok felesleges alkalmazást futtat a háttérben, de talán ezt mondanám a legjobb választásnak, csak a megfelelő készüléket kell megtalálni hozzá.

2011. máj. 12. 16:57
 4/7 anonim válasza:

ezt még kihagytam:

Win 7 Phone: én nem használtam, külseje szerintem szörnyű, de állítólag nagyon jó

2011. máj. 12. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:

"Azt tudom, hogy az Android a legjobb..."

Miért is? Vagy csak olvastad néhány "szakértőtől"?

Olyan funkciók nincsenek benne alpból, amit a 10 éves Nokiám is tudott. (Pl hívásprofilok)

Személy szerint telefonálni akarok, nem azzal szórakozni, hogy személyre szabjam a telefonomat.

15-18 évesen biztos élveztem volna, de már kinőttem ebből.

2011. máj. 12. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
kinek van szüksége hívásprofilokra? a standard-en meg a némán kívül használtad is valaha más profillal? meg ha csak telefonálni kell ne okostelefont vegyél te eszkombájn
2011. máj. 12. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:

17:02

Meg a 10 eves Nokia jo, de probalj ki egy mai Nokia "okostelefont", es rogton elkuldod a k.rva anyjaba az egesz tetves ceget.

Nokia erintos telefont sose vegyel, draga is, szar is, minden.

Samsung Bada nem lenne rossz, de olcsobb telokon is van mar Android, ez miatt feleslegesnek tartom.

WP7: ahogy valaki irta mar, kulsore szerintem is hanyas az egesz, lehet, hogy tenyleg sokat tud (de mas OS is), de attol meg nem birnek ranezne.

iOS: Android mellett a jelenlegi egyik legjobb oprendszer, de csak iphone-ra van, ami tekintve arra, hogy a kerdezonek az Android-os telefon draga volt, szerintem mar felejtos.

Androidos telot ha olcsot akarsz Samsung Galaxy 3 vagy mini, 40k alatt van mind2, ha kicsit tobbet koltesz ra 60k-ert Galaxy Ace, aztan dragabb indulnak mar HTC-k, meg Galaxy S 1-2.

2011. máj. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!