Sony ericsson xperia x10 mini pro-val kapcsolatban mi a tapasztalatotok, véleményetek? : )
Figyelt kérdés
sokáig bírja? jó képeket készít e? könnyű kezelni? zenehallgatásra alkalmas? hol van a memóriakártya olvasója? ilyesmikre lennék kíváncsi : )2011. máj. 11. 21:06
3/5 anonim válasza:
Rettenetesen pici....tudtam ezt eddig is, ee amikor eloszor meglattam elobe...uhh..tenyleg ink x8.
4/5 anonim válasza:
Augusztusban jön a "továbbfejlesztett" verzió, aminek a kijelzője akkora, mint az x8-é, és úgy nagyjából minden másban is jobb :P
5/5 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak nagyon szépen köszönöm, hogy megosztotta a saját véleményét...
azzal nincs bajom, hogy kicsi a telefon. az X8 meg nagyon drága, ezt a telefont meg tudom szerezni a telenortól 17000 forintért, azért választottam.
de azért valaki tudna is válaszolni a kérdéseimre? megköszönném ám!
2011. máj. 15. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!