Milyen tapasztalatotok van a Samsung S5230 mobillal kapcsolatban? Ajánljátok?
Nekem tudásban nagyon megfelelne, az érdekelne, hogy milyen kezelni és mennyire megbízható?
És milyen a képkezelése, milyen minőségű képeket csinál?
Köszi!
Nekem február óta van, a funkciókkal, tudásával, zenecuccaival alapvetően nagyon meg vagyok elégedve. Bár így utólag nem vennék érintőképernyőset, vagyis inkább úgy mondanám, hogy legközelebb nem vennék, mert érdekes, azért egyszer ki kell próbálni. Valahogy, nehéz megszokni, és furán reagál, kicsit vontatott, vagy nem is tudom.... Amúgy megbízható, nem volt szoftverhiba. Java játékokat nem lehet rátölteni, csak trükközve (persze ami nem "hivatalos").:-)
Röviden: éles képek, de csak nappal lehet vele fotózni. Képek felbontását te választod ki, nagyobb-kisebb stb, de szürkületben, este éjszaka, sőt sötétebb szórakozóhelyen világításnál sem csinál értékelhető fotókat. Azok dobósak... :-(
egy olyan telefon, amit nem tudom minek találtak ki.
semmi hasznosat nem tud és még szervízigényes is
telefon szervizben dolgozom,naponta 80-100-at javítunk
és sosem fogy el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!