Találtam egy mobilt, mi ilyenkor a teendő?
Szerintem kérdezd meg az ismerőseidet, hogy nincs-e nekik is ilyan telefonjuk, és hátha az ő töltőkükkel fel tudod tölteni a telefont, és megtalálod a gazdáját.
Ha nem sikerül nincs baj, tartsd meg, tegyél bele saját Sim kártyát, vagy ha nem, akkor add el, kapsz érte pénzt legalább:)
Rendőrségre semmiképp nem adnám, hisz biztosan nem foglalkoznak egy telefonnal.( Megmondják"A telefon tulajdonosa is hü'lye volt, legalább tanult annyit, hogy máskor vigyáz a dolgaira") nemhogy, visszaadnák...(saját tapasztalat)
Ha mindenáron akarod adni a rendőrségnek, mert furdal a lelkiismeret, hát tedd, de nem jársz jól.:)
Én eladnám, ha nem jobb mint a saját telefonom, ha meg jobb megtartom :-P
ja, és még valami, ahogy olvastam a többi válaszokat...
NE gondold azt, hogy most hogy találtál egy telefont fog valami történni veled, vagy a családtagjaiddal! Ugye nem vagy babonás??
Miért történne bármi is? Szerencsés vagy, ENNYI. Aki elvesztette, magára vessen. Tudom, szép dolog visszaadni, de ha nem sikerül, akkor a TIÉD! Nem kell se rendőrség se semmi.
EMBEREK!
Nem csak GPS-es telefont tudnak lenyomozni, Apámé sem az volt, hanem sok-sok éves öreg telefon, és megtalálták.
Hiába tölti fel, ha egyszer a SIM Pin kódját nem tudja, nem tudja bekapcsolni, ergo ez baromság! Ha kiderül a telefonról, hogy milyen szolgáltatóé, akkor oda is elmehetsz, hogy keressék meg a gazdáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!