Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy mobilt, mi...

Találtam egy mobilt, mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
lemerült állapotban, felhívni nem tudom az ismerőseit mert valószínűleg minden szám a kártyára volt mentve...szinte vadi új mobil. Ha végképp nem tudom megtalálni kié megtarthatom?
2011. máj. 11. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg az ismerőseidet, hogy nincs-e nekik is ilyan telefonjuk, és hátha az ő töltőkükkel fel tudod tölteni a telefont, és megtalálod a gazdáját.

Ha nem sikerül nincs baj, tartsd meg, tegyél bele saját Sim kártyát, vagy ha nem, akkor add el, kapsz érte pénzt legalább:)

Rendőrségre semmiképp nem adnám, hisz biztosan nem foglalkoznak egy telefonnal.( Megmondják"A telefon tulajdonosa is hü'lye volt, legalább tanult annyit, hogy máskor vigyáz a dolgaira") nemhogy, visszaadnák...(saját tapasztalat)

Ha mindenáron akarod adni a rendőrségnek, mert furdal a lelkiismeret, hát tedd, de nem jársz jól.:)

Én eladnám, ha nem jobb mint a saját telefonom, ha meg jobb megtartom :-P

2011. máj. 11. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ja, és még valami, ahogy olvastam a többi válaszokat...

NE gondold azt, hogy most hogy találtál egy telefont fog valami történni veled, vagy a családtagjaiddal! Ugye nem vagy babonás??

Miért történne bármi is? Szerencsés vagy, ENNYI. Aki elvesztette, magára vessen. Tudom, szép dolog visszaadni, de ha nem sikerül, akkor a TIÉD! Nem kell se rendőrség se semmi.

2011. máj. 11. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
A benne lévő simkártyát cseréld ki a saját telefonodba ami fel van töltve, és úgy hívd fel valamelyik ismerősét.Vagy ha tudod milyen szolgáltatónál volt vásárolva a telefon, jelezd nekik, hogy találtál egy tőlük vásárolt telefont, és ha esetleg épp odamenne be elsőnek a tulajdonos, nem kell mindenféle ügyeket intézkednie.
2011. máj. 11. 15:43
 14/16 anonim válasza:
akkor ilyen erővel bemehetne mind3 tel szolgáltatóhoz és imei szám alapján visszakereshető a tulaj lakcíme...
2011. máj. 11. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
amúgy milyen telefon? mert ha komolyabb, amiben van GPS akkor le tudnak simán nyomozni.de ha nincs benne akkor én simán megtartanám :P
2011. máj. 11. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:

EMBEREK!

Nem csak GPS-es telefont tudnak lenyomozni, Apámé sem az volt, hanem sok-sok éves öreg telefon, és megtalálták.

Hiába tölti fel, ha egyszer a SIM Pin kódját nem tudja, nem tudja bekapcsolni, ergo ez baromság! Ha kiderül a telefonról, hogy milyen szolgáltatóé, akkor oda is elmehetsz, hogy keressék meg a gazdáját.

2011. máj. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!