Le fogják tiltani a telefonom ha nem fizetek be egyhavi telefonszámlát?
Figyelt kérdés
Előfizetéses vagyok,és most nem tudom feladni ami kijött áprilisi számla. Jövö hónapba feladom azt ami most jött ki,a következőbe meg a májusit. És júliusba meg majd kettőt adok fel. A Júniusit és a Júliusit.
Csak félek h nem telefonálhatok ha a mostanit nem fizetem majd be
2011. máj. 10. 23:35
11/13 anonim válasza:
Én is kaptam ma ilyen üzenetet, pedig pont tegnap fizettem be (áprilisi). Ha kikapcsolják, legalább lesz miért veszekedni :DDDD
12/13 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne legyen egyszerre két befizetetlen számlád, mert akkor letiltják a kimenő hívásaidat.
13/13 anonim válasza:
16:35!
Nyilván azért kaptad az üzenetet, mert csekken fizetted be. Annak 2-3 munkanap a beérkezési ideje. Hiába fogsz reklamálni, nem lesz igazad, mert a beérkezési határidő van a csekkre nyomtatva, nem a feladás határideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!