Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le fogják tiltani a telefonom...

Le fogják tiltani a telefonom ha nem fizetek be egyhavi telefonszámlát?

Figyelt kérdés

Előfizetéses vagyok,és most nem tudom feladni ami kijött áprilisi számla. Jövö hónapba feladom azt ami most jött ki,a következőbe meg a májusit. És júliusba meg majd kettőt adok fel. A Júniusit és a Júliusit.

Csak félek h nem telefonálhatok ha a mostanit nem fizetem majd be

2011. máj. 10. 23:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem 2-3 hónap után tiltják le. Legalábbis az enyémnél ennyi volt, 1 hónap után biztos nem tiltják még le.
2011. máj. 10. 23:43
 2/13 anonim válasza:
76%
A T-mobil nem túl türelmes, ezt tudom.
2011. máj. 10. 23:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Én októberben nem fizettem be a T-mobilnál egy mobil internet számlát. Most áprilisban jött a felszólítás, hogy ha még mindig nem fizetek, akkor kikapcsolják. Az más kérdés, hogy már lemondtam szeptemberben, aztán emiatt lett egy rész-számla, amit elfelejtettek kiküldeni. Utána meg jött ugyan a felszólítás, hogy fizessem be, de nem értettem, mit akarnak, ha már le van mondva. Így nem fizettem, és csak most áprilisban jártam utána, hogy mi a fene az. De mondom, fenyegettek, hogy kikapcsolják, pedig már hónapok óta ki is volt. :)

Szóval szerintem 1 hónap késés miatt még nem fogják kikapcsolni. De ha T-mobilos, akkor hívogatni fognak egy magántelefonszámról, amíg be nem fizeted. Idegesítő... :D

2011. máj. 11. 08:50
 4/13 A kérdező kommentje:

T mobilos vagyok.

Végül is júliusra rendezni fogom a számlákat és nem leszek elmaradva

remélem nem fogják letiltani,mert az áprilist csak jövö hónapba adom fel

2011. máj. 11. 12:27
 5/13 anonim válasza:
0%
Le hát!
2011. máj. 13. 12:39
 6/13 anonim válasza:
Szerintem figyelembe veszik,hogy ez elött mennyire tudtad pontosan befizetni a számlát,bár én hálaistenek minden számlát feltudok adni időben havi 80ezres fizetésből és melette meg is élek!Ne telefonálj anyit,ennyi!
2011. máj. 13. 12:42
 7/13 A kérdező kommentje:
eddig mindig időbe befizettem,de most volt egy nagyobb kiadás és nem tudom feladni,pedig nem sok,csak 4000fT
2011. máj. 13. 12:58
 8/13 anonim válasza:
Akkor feladod amikor tudod de ne lepődj meg ha nem tudsz telefonálni majd.
2011. máj. 13. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a szolgáltató nem is tud róla, hogy később rendezni akarod az elmaradást, akkor nem várhatod, hogy türelmes legyen. Ő szolgáltatott, kéri annak az előre kialkudott díját. Még sosem voltam ilyen helyzetben, rákérdeznék az ügyfélszolgálaton, hogy kaphatok-e valami haladékot legális úton? Hátha van valami kialakult gyakorlat ilyen esetekre.
2011. máj. 13. 13:26
 10/13 A kérdező kommentje:
igen,erre én is gondoltam,h bemegyek és jelzem h küldjék nyugodtan a számlát majd júliusra rendezem az összeset
2011. máj. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!