Le fogják tiltani a telefonom ha nem fizetek be egyhavi telefonszámlát?
Előfizetéses vagyok,és most nem tudom feladni ami kijött áprilisi számla. Jövö hónapba feladom azt ami most jött ki,a következőbe meg a májusit. És júliusba meg majd kettőt adok fel. A Júniusit és a Júliusit.
Csak félek h nem telefonálhatok ha a mostanit nem fizetem majd be
Én októberben nem fizettem be a T-mobilnál egy mobil internet számlát. Most áprilisban jött a felszólítás, hogy ha még mindig nem fizetek, akkor kikapcsolják. Az más kérdés, hogy már lemondtam szeptemberben, aztán emiatt lett egy rész-számla, amit elfelejtettek kiküldeni. Utána meg jött ugyan a felszólítás, hogy fizessem be, de nem értettem, mit akarnak, ha már le van mondva. Így nem fizettem, és csak most áprilisban jártam utána, hogy mi a fene az. De mondom, fenyegettek, hogy kikapcsolják, pedig már hónapok óta ki is volt. :)
Szóval szerintem 1 hónap késés miatt még nem fogják kikapcsolni. De ha T-mobilos, akkor hívogatni fognak egy magántelefonszámról, amíg be nem fizeted. Idegesítő... :D
T mobilos vagyok.
Végül is júliusra rendezni fogom a számlákat és nem leszek elmaradva
remélem nem fogják letiltani,mert az áprilist csak jövö hónapba adom fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!