LG Optimus Me P350, ZTE Blade, Nokia X3-02, Samsung Galaxy Mini, Samsung Wave 723, Samsung Monte, Galaxy 3, Sony Ericcson X8, LG Optimus GT540 vagy Nokia C5-03? Melyiket vegyem?! SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 18:16
11/16 anonim válasza:
utolsó válaszolónak igazat adok, akinek fenntartásai vannak a gyártó országokkal kapcsolatban az gyártson magának otthon sajátot. a Blade meg nem azért olyan olcsó, mert szar, meg mert gyenge. A sebességével semmi baj sincs, az csak egy dolog, hogy szép nagy felbontású a képernyője. Lehet, hogy samsungék nem rámolnak akkora képernyőt gyengébb proci alá, a ZTE mégis megtette és be is vált neki, 2.1esen is simán megy a rendszer, a hivatalos 2.2 vel pedig sztem még nagyobbra fog nőni a sebessége. én speciel a galaxy minit és a galaxy 3at sem ajánlanám, mind2 fényévekre van a ,,szar kínai mobiltól". A wave széria meg jól sikerült, kivéve talán a 723-ast mert az semmi extrát nem nyújt a többi samsunghoz képest.
12/16 A kérdező kommentje:
akkor miért olyan olcsó a blade,és a lg optmimus one p500
2011. máj. 11. 12:36
13/16 anonim válasza:
Miért kerül feleannyiba egy Hyundai mint egy ugyanolyan, esetleg rosszabb Opel?
Ugyanaz a történet. Új márka, nincs presztízse, a többi meg már el van szállva magától, az ájfónnal az élen.
14/16 anonim válasza:
Pontosan. A ZTE 2010-ben mutatkozott be, de sztem hiába lesz egyre híresebb, nem hinném, hogy drágábbak lesznek a következő készülékei sem.
15/16 anonim válasza:
Meg ugye a Samsungék egy halom pénzt költenek reklámra, amit be kell hajtani a vásárlókon... Nekem Blade-em van, és imádom. Semmi gond nincs a sebességével, még a 3D-s játékokat is simán viszi! (pl NFS Shift)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!