Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meik telefon (lent)?

Meik telefon (lent)?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson X10 mini pro vagy X8.A mibolaréna ugyanannyi pontozást adott mind2re,csak az X8 kijelzője miatt arra nagyobbat kapott.Deviszont ott az X10 mini pro-t ajánlják,az X8 csak tetszett nekik.És visszahozza a +10.000 Ft-ot a QUERTY billentyűzet?(nem használódik olyan gyorsan a képernyő)Nektek meik jött be?Vélemény +/-?
2011. máj. 9. 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, ez már nagyon unalmas, de azért kiakadok sokszor, hogy a mai fiatalok totál telefon tudósok, de írni nem tudnak.... MIEN???????te jó ég
2011. máj. 9. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, nem is MIEN, hanem MEIK....
2011. máj. 9. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
az x8. a mini pro szinte kezelhetetlen, olyan kicsi, meg vastag is nagyon. az x8 se sokkal nagyobb, de legalább emberibb a kijelző mérete
2011. máj. 9. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem zte blade
2011. máj. 9. 14:09
 5/5 A kérdező kommentje:

14:09 az rossz.Ugyanannyit tud mint a több százezres okostelefonok,de naponta tölteni kell.

1.hozzászóló:bocsánat,biztosan a szívedbe tiportam azzal hogy kihagytam egy betűt a meik szóból(és igen,most is direkt hagytam ki...)

2011. máj. 10. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!