Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit bír a SE X8-ad akksija?

Mennyit bír a SE X8-ad akksija?

Figyelt kérdés
12-13 óra után lemerűl.Igaz ez idő alatt megállás nélkül hallgatom a zenét és ebben az időben még kb 1,5 órát nyomkodom(játszok, netezek).De nekem ez akkor is kevésnek tűnik, azért 1 napon szerintem még így is bírnia kéne.
2011. máj. 8. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ipod touch 4em kb másfél óra nyomkodás alatt merül le, zenét nemtudom, az nem fogyaszt sokat, gyorsabban fejlődnek kijelzők - processzorok, mint az akksik.
2011. máj. 8. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Na ja úgy tűnik.., lehet be kéne szerezni 3-4 pót aksit, ha olyan helyen merül le ahol nincs áram akkor se legyen gáz. :D Milyen jó üzlet ez a gyártóknak, végülis csak 10000Ft egy eredeti akksi, majdnem annyi mint maga a teló. :)
2011. máj. 8. 21:37
 3/4 bp1985 ***** válasza:

Készenléti idő óra 446

Beszélgetési idő óra 4

Tessék, itt vannak a hivatalos adatok. Bőven jó a 12-13 óra folyamatos használat mellett.

2011. máj. 8. 23:14
 4/4 bp1985 ***** válasza:

Ha keresel, találsz 6-ért is akksit, és nem csak 10-ért.

[link]

2011. máj. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!