Mivel tudnak többet az androidos telefonok, mint az IPhone?
Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy androidos telefon sokkal jobb és többet tud mint az IPhone. Ilyenkor mire gondolnak? Miben nyilvánul ez meg?2011. máj. 8. 15:54
11/13 anonim válasza:
aztán? 10 perc alat ki jailbreak-eltem, installous-t 3 perc alatt felnyomtam és megnyílt a világ :D
12/13 anonim válasza:
károsithatod akkor a telefont, belassul az i4 ha szét van JB-zve = már nem ugyanaz. ezt biztosan mondom neked mert iphone-t használok és van rajta pár program ami miatt beszagat rendesen néha. lényeg: egyetlen jó és mindenre jó telefon van ami nem más mint az SGS2. nézz róla videókat. brutál
13/13 anonim válasza:
hát én még nem tapasztaltam lassulást rajta, mondjuk most nincs rajta sok app, kb 20-30. tudom, hogy brutális az sgs2, de én nem költök annyit telóra, a msotani iphone-om is használtan vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!