Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akkor elvileg nekem is lehet?...

Akkor elvileg nekem is lehet? (lent) Ha igen, mit kell csinálnom? Hogyan igényelhetném?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam a T-mobile-tól egy sms-t, hogy elértem a kapcsolat programban az arany szintet. Dominós vagyok nem előfizetéses... És még 18 év alatti. Apumnak van, ő platinakártyás...
2011. máj. 8. 14:27
 1/5 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérnék. És elolvastam a T-mobile honlapját, de számomra nem derült ki...
2011. máj. 8. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell igényelni, nyilván van tartva. De ha az eddigi költésed alá mész, elveszíted a kedvezményed.
2011. máj. 8. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Kicsit kifejtenéd nekem részletesebben? mit értesz az alatt, hogy nyilván van tartva? és hogy ha a költségem alá megyek....?
2011. máj. 9. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

A neten ha bejelentkezel a t-hez a saját telefonszámoddal, kiírja, milyen kedvezményre vagy jogosult, az elmúlt x idő alapján. Nem tudom mennyi az összeghatár, évi 20 ezres költéssel esélyem nincs.

Ha ezután kevesebbet költesz, mint eddig, akkor megvonják az arany kedvezményed.

2011. máj. 9. 18:43
 5/5 A kérdező kommentje:
mivel még nem volt kódom, kértem egyet amivel ideiglenesen be tudok lépni, de mivel nincsenek megadva az adataim (név, cím...) így nem léptem tovább. Be kellene hogy írjam az adataimat és utána kiírja?
2011. máj. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!