Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van mindenki oda a...

Miért van mindenki oda a Samsung Champ-ért?

Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni. Vki magyarázza el könyörgöm.
2011. máj. 7. 10:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ugyan fogalmam sincs mi ez és ki ez, de nem kizárt, hogy valakinek tetszik az érintős, viszont tudja magáról, hogy nem akaar hozzá 15ezres előfizetést, hogy ki is használja?

Én momentán azokat a szarjankókat se értem, akik menőznek az ájfónjukkal, a szuper htc-jükkel vagy anyjukkínjával, közben meg a funkciók felét se használják ki. Akkor mindek jobb? :D

Anno mikor lejárt az előfizum nézegettem ezeket, de aztán mégis egy ósdi nokiánál maradtam, személyes preferencia. De ha másnak az tetszik, olyat vesz, akkor neked ezzel mi bajod? Nem kényszerít senki hogy vedd meg és használd. Nincs neked saját életed, amivel foglalkozz? XD

2011. máj. 8. 13:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Jajajaja....csak kb az egész gyakorikerdesek oldal mobil oldala ezzel a champpel van tele...es baromi uncsi......amikor ha rakeresnenek nem kene feltenni 74646753x a kerdest.....engem ezert zavar...ezert jott a kerdea....es te mit foglalkozol azzal, hogy ezzel foglalkozok?
2011. máj. 8. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik, nem kell nézni.

Ha utálod,akkor utáld!

De nem kell mindenkit lehúzni,mert neked más a véleményed!

Nekem Champ-em van,és nagyon jó.

Egyet értek az előttem szólóval.

Kamera van benne? van

Rádió van benne? van

Bluetooth van benne? van

Net van benne? van

Mi kell még?

Soroljam?

2011. máj. 10. 15:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Nehogy emiatt a kis fos miatt ne olvassam a gyakori kérdéseket....-.- ink a csöpp agyatokkal rákéne keresni és nem feltenni egy kérdést milliószor!!

Tudi??

2011. máj. 10. 19:01
 15/21 anonim válasza:
hátmer occsó
2011. máj. 13. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:

És egyesek azt hiszik, hogy van benne wi-fi, vagy lehet beletenni, vagy szoftverrel telepíteni (!!!)

Amúgy állítólag van olyan Champ telefon, amiben tényleg van wi-fi, de ez, külön jelölve is van (valamelyik kérdésben volt ilyen válasz, hivatkozással is, csak most nem találom) és nem egy árban van, a normál telóval.

2011. máj. 13. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

Gratulálok kedves kérdező!

Ahhoz képest, hogy nem érdekel a telefon, és idegesít a sok kérdés vele kapcsolatban, pont TE írtad ki a 74646754. kérdést erről a készülékről! :D :D

Egyébként nem mindegy, hogy más mire költi a pénzét? Attól még, hogy az okostelefonokat preferálod, te még nem leszel okosabb.

És nem ócsárolni más telefonját!

2011. máj. 13. 16:42
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen csak különbség van kicsit a kérdések között...

Én megkérdeztem miért folyik el tőle mki?

Más meg milyen színű legyen a kis szutyok telóm?? mi a vélemény róla??? és mki elvárja,h dicsérjék...

és talán ezeknek a kisokosoknak bekéne írni keresőbe ezt...és akkor talán kidobnák rá a választ....:)

nem pedig feltenni

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=28&keres..

ellehet gondolkodni...-.-

2011. máj. 13. 19:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Úrrééégg...most lesem...csak 3 oldal van erről....

tehát kedves utolsó vegyél vissza magadból, hogy ki okos és ki nem....-.-

És nem szólom le azokat a telókat, ami nem 60ezer felett kezdödnek...de a champ akkor is egy sz@r....-.-

Elöbb vennék egy régebbi nokiát, sony ericssont, mint ezt...-.-

2011. máj. 13. 19:07
 20/21 anonim válasza:

sztem egy eléggé sz*r telefon-.-" túúúl pici és szinte nem tud semmit...azért "menő" mert hogy milyen pici és a a 10-13 évesek azt hiszik amiért pici cuki-.-"meghogy érintős és pálcás...bmeg csomó telefon érintőképernyős és pálcikás de legalább nem sz*r-.-"

egyébként a bnőmnek olyanja van és kamu mondja h nem tetszik neki meg hogy sz*r meg minden de azért megvette és dicsekedik benne-.-"(persze elmondja h nem tetszik neki-.-")

pfúúúú de gáz...

12/L

2011. máj. 31. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!