Nokia N8 vagy HTC Desire HD (melyik a jobb és miért)?
indoklás:Android, Sense felülettel, sok program, és hardwerileg az egyik legjobb(mondhatjátok a 2magos szarokat, egyik sem ér fel ezzel a telefonnal:LG az 1 év után kuka, Samsungon meg szar az UI.).
Nokia N8 elavult hardwer, de a softver fut rajta úgy, mint az android a HTC-n, de az N8 UI-ja öreg....
Nokia N8! Miért?
Indok:
- Jobb az aksi ideje (nevetségesen alacsony a HTC akku ideje, 1800 aksi talán javul a helyzet 30%kb.)
- Fényképezés (HTC a legnagyobb gyengéje)
- Nem fakó szín
HTC előnyei: -sense felület
-proci/ram erősebb
azért nem csak ennyi pubi, hasonlítsd csak össze a 2-őt
plussz:
idézet a nokiától:
"„Az első iPhone-t 2007-ben mutatták be, és mi azóta is képtelenek vagyunk olyan termékekkel előrukkolni, ami hasonló felhasználói élményt nyújtana. Az Android alig több mint két éve jelent meg a piacon, de ezen a héten már átvették tőlünk a vezető szerepet az okostelefon-szegmensben. Ez egyszerűen hihetetlen.""
ha nem lenne jobb az android ez megtörtént volna? :D
Ez nem érdekes!
Nokia N8 is ugyan az tudja mint a Desire HD, lehet lassabban de megtudja csinálni!:D Meg hát nekem SGS van, de én nagynak tartom kicsit, hát még Desire HD...:S Ízlések és pofonok, az lenne a legjobb ha mind2 ki próbálná az ember és úgy döntene ne mások véleményéből!
Szerintem ne vitázzatok ezen, mert más a kategória teljesen, teljesen másba jobb a két telefon..
Döntse el h mi kell neki, a htcnek 4.3 colos szép nagy kijelzője van, az n8nak meg rohadtjó kamerája stb..
Ennek így nincs értelme..
Én N8at választottam, de megértem azokat is akik desire hd-t, ez olyan mint ha egy audit pl. egy kia teherautóval hasonlítanánk össze..
Nokiat sosem vennék, csodálkozok, hogy még nem szűnt meg, azon meg méginkább csodálkozom, hogy még mindig a legkeresettebb telefon idén.
N8 legnagyobb előnye a kamera, ha az fontos, azt vedd, minden másba HTC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!