Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket Nokiát vegyem a...

Melyiket Nokiát vegyem a kettő közül?

Figyelt kérdés
Nokia c3-01, vagy Nokia x3-02. Mindkettő gombos és érintőképernyős is egyben. De a kettő közül nem tudok dönteni. Help! :)
2011. máj. 5. 22:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok már olyan fiatal, és nem érdekel, hogy mi a menő, de az igen, hogy mi az, ami JÓ.

És a Nokia minden, csak nem jó (mármint az utóbbi ~5 évben).

De ha tényleg azt akarsz venni, mindegy melyiket, szerintem 1 hét után megutálod.

2011. máj. 6. 17:25
 12/17 Furjadék* ***** válasza:

Utolsó, kifejtenéd a problémáidat?Mert érintős téren osztom a véleményt, de középkategóriában azért ezt elég merész kijelenteni....

Én pedig a C-t vettem, nem bántam meg!

2011. máj. 6. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
középkategóriában még tényleg elviselhető a nokia...csak az okostelefon szegmenst szarták el keményen. mondjuk más kérdés hogy egy x3 árából kap az ember mondjuk egy se x8-at is.
2011. máj. 6. 18:07
 14/17 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam az x3-ast. Nekem zavaró a túl szögletes formája és az, hogy a *0# gombsort nem alulra tették, hanem a jobb oldalra egymás alá. Úgyhogy maradok a c-nél.

Akik szídják a nokiákat, azoktól csak annyit szeretnék kérni, hogy konkrétan írják már le mitől "szarok" a nokiák. Mert kézzelfogható érveket ezidáig nem olvastam... Több mint 10 éve van mobilom, azóta jópár telefon megfordult a kezeim közt, és valahogy mindig meg kellett állapítanom, hogy nekem a nokia a legjobb...

2011. máj. 6. 22:17
 15/17 Furjadék* ***** válasza:

asdfvb

Teljesmértékben ígyvan, de én mindenképen a Nokioát venném a SE helyett(az ok bennevan a tegnapi monológomban):).

2011. máj. 6. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:

SE sem valami jo erintos telokba.

De amugy en is arra gondoltam, hogy Nokia erintosbe szar, mas meg irta, hogy erintosbe szar, kozepkategoriaban nem.

De a kozepkategoria az mar azt jelenti, hogy nem erintos? Nem.

Na de mindegy.

En nekem nokia X6-om volt, szoftver szar volt, akadozott, fagyoskodott, stb, de meg a hardver is, pedig gondoltam, hogy azt csak nem szarja el a Nokia.

A tok/keret szetallt, vagy hogy is mondjam, a hangszorok visszhangoztak, a mikrofon is.

De ami igazan nagy gaz erintos Nokianal, az a szoftver.

2011. máj. 7. 01:33
 17/17 anonim ***** válasza:

na az x6 az hatalmas modell volt :D

150 ezerért adtak egy 5800-át más házban, csak azért mert 1 évig ingyen tölthettél le zenét hozzá

érdemes elolvasni a mobilarena tesztjét

2011. máj. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!