Melyiket Nokiát vegyem a kettő közül?
Én sem vagyok már olyan fiatal, és nem érdekel, hogy mi a menő, de az igen, hogy mi az, ami JÓ.
És a Nokia minden, csak nem jó (mármint az utóbbi ~5 évben).
De ha tényleg azt akarsz venni, mindegy melyiket, szerintem 1 hét után megutálod.
Utolsó, kifejtenéd a problémáidat?Mert érintős téren osztom a véleményt, de középkategóriában azért ezt elég merész kijelenteni....
Én pedig a C-t vettem, nem bántam meg!
Kipróbáltam az x3-ast. Nekem zavaró a túl szögletes formája és az, hogy a *0# gombsort nem alulra tették, hanem a jobb oldalra egymás alá. Úgyhogy maradok a c-nél.
Akik szídják a nokiákat, azoktól csak annyit szeretnék kérni, hogy konkrétan írják már le mitől "szarok" a nokiák. Mert kézzelfogható érveket ezidáig nem olvastam... Több mint 10 éve van mobilom, azóta jópár telefon megfordult a kezeim közt, és valahogy mindig meg kellett állapítanom, hogy nekem a nokia a legjobb...
asdfvb
Teljesmértékben ígyvan, de én mindenképen a Nokioát venném a SE helyett(az ok bennevan a tegnapi monológomban):).
SE sem valami jo erintos telokba.
De amugy en is arra gondoltam, hogy Nokia erintosbe szar, mas meg irta, hogy erintosbe szar, kozepkategoriaban nem.
De a kozepkategoria az mar azt jelenti, hogy nem erintos? Nem.
Na de mindegy.
En nekem nokia X6-om volt, szoftver szar volt, akadozott, fagyoskodott, stb, de meg a hardver is, pedig gondoltam, hogy azt csak nem szarja el a Nokia.
A tok/keret szetallt, vagy hogy is mondjam, a hangszorok visszhangoztak, a mikrofon is.
De ami igazan nagy gaz erintos Nokianal, az a szoftver.
na az x6 az hatalmas modell volt :D
150 ezerért adtak egy 5800-át más házban, csak azért mert 1 évig ingyen tölthettél le zenét hozzá
érdemes elolvasni a mobilarena tesztjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!