Melyiket Nokiát vegyem a kettő közül?
idézet a nokiától:
"„Az első iPhone-t 2007-ben mutatták be, és mi azóta is képtelenek vagyunk olyan termékekkel előrukkolni, ami hasonló felhasználói élményt nyújtana. Az Android alig több mint két éve jelent meg a piacon, de ezen a héten már átvették tőlünk a vezető szerepet az okostelefon-szegmensben. Ez egyszerűen hihetetlen.""
Nemtudom mi van veletek skacok, de miért kell szídni a NEM okostelefon nokiát.Ez csak egy "fullos" középkategórás telefon, képernyője akkora mint a Samsung Champé, nemmelessleg van még benne normális kamera, és FÉMHÁZ(jönnék a Samsung Galax S/S2 vel, de akkor én lennék a gonosz, hogy az hibátlan, meg súlycsökkentés, meg anyámkínyja).Elismerem az Android sikereit, nem arról van szó, de nekem a rendszer nagyon nem jött be, ezért nem is vennék(maximum HTC Sense felülettel, mert az a UI-k csúcsa Androidfronton)semmilyen Samsung, LG csodát.Alsóbb kategóriájú érintősök(S5230, Champ, Wink Style, Gs290)-et ez a modell szerintem veri, érzékenységben mindeképpen.A többi funkcióban is, hisz holvan a fémház, 5megás kamera(esetleg vaku), és persze az S40 es platform.
Nem minden telefonnak kell csúcskategóriás érintősnek lennie, hisz akkor keveseknek lenne, de az alsóbb kategóriákban ez a két modell szerintem nagyn jó pozicióban van, hacsak nem legelöl.
Zárásképpen meg énis ezek közt vacilálok:X-et, ha zenére jobbankéne, szeritem fiatalosabb is.
C-t ha jobban kéne a vaku, elegáns kinézet.
Hahóóóóóó! A kérdésemre nem tud senki sem konkrét választ adni?? Lehet, hogy az android meg az ipod és társai sokkal jobbak, de én ilyen hiper-super telefonokra nem vágyom. Nem vagyok már tini sem, úgyhogy az is hidegen hagy, mi épp a menő.
Tehát, még egyszer: a 2 telefon közül melyik jobb: nokia x3-02, vagy nokia c3-01?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!