Adri baba kérdése:
Letiltották ezt a telefont?
Figyelt kérdés
Találtam egy telefont külföldön, térero van rajta de ha hivni akarok egybol megszakitja az én kártyámmal, semmit nem mond hogy nincs pénz rajta stb, az eredeti telefonba bemondja. Akkor le van tiltva? De van térerő rajta. Igaz hogy Sim kártya nélkül is elérhetö a menüje.2011. máj. 3. 11:33
1/5 anonim válasza:
külföldi szolgáltató függő, vagy független amit találtál? neked magyar sim kártyád van?
2/5 A kérdező kommentje:
külföldi szolgáltato függö de olyan számom van benne amilyen függó (orange)
Az volt benne gyárilag is.Tehát elvileg müködnie kellene de ha rányomok a hivásra szetkapcsol egybol mint amikor nincs térerod
de itt jelzi hogy van térerő..
Demondom olyan a telefon hogy lehet használni Sim nélkül is a menüt fényképezni stb.
2011. máj. 3. 11:51
3/5 anonim válasza:
Magyarországon vagy a telefonnal? Olyan országból van benne Orange kártya, ahol a szolgáltatóhoz van kötve (nem mindegy az ország sem)? Ha nem abban az országban vagy, ahol a telefon és a SIM-kártya (tehát roaming-olsz), akkor engedélyezve van a kártyára a roaming? A telefonban is esetleg direkt ki lehet kapcsolni a roaming hívást.
4/5 A kérdező kommentje:
ugyan abban az országban vagyok igen!
2011. máj. 3. 12:19
5/5 bp1985 válasza:
Magyarul kint vagy Angliába, vagy nemtom hol, és nem jó a kártya. Arra esetleg gondoltál e, hogy bevidd az orange-hez, hogy találtad? Vagy ez már nem menő nálad? Gondolj bele, ha te elhagyod, akkor minek örülnél jobban? Ha visszakapod, vagy ha nem? Amúgy jól tette a tulaja, hogy letiltatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!