Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia x10 Mini...

Sony Ericsson Xperia x10 Mini pro vagy Nokia n97?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy melyiket vegyem.

A Nokia n97-nek szép nagy a képernyője,a Mini Pro-nak pedig elég kicsi.

De a Mini Pro-ban Androidos rendszer van,a Nokiában Symbian.

Melyiket érné meg jobban?

2011. máj. 3. 00:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Előszöris:Mi a franc bajod van a Symbiannal? Másodszor: Ha ez a kettő között kell dönteni akkor tuti, hogy Nokia N97, ha lehet más is de fontos a QWERTY akkor Nokia E7. Pl.: Én is Nokia N97 -et akartam venni de később arra gondoltam, hogy vmi új kéne ezért most Nokia N8 am van (ami az n97 utódja)
2011. máj. 3. 01:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem semmi bajom sincs a Symbiannal.Igazából nem is volt még nokiám.Csak itt a Gyakori Kérdéseken is mindenki szarozi meg elavultnak mondja a Symbiant.

Akkor ugylátszik hogy N97-et veszek.Először n8-at akartam,de fontos a QWERTY billentyűzet,és az N8 még nagyon drága.Meg nem nagyon fontos a fényképezés rajta,mert van digitális fényképezőgépem(fujifilm s1800)

Kössz a választ!

2011. máj. 3. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem X10 mini pro-t vegyél!!!!!!!! Androidos, a z egyik barátomnak is ilyenje van, de szerintem nem is annyira kicsi a kijelzője!!
2011. máj. 3. 09:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Na most akkor melyiket? :/
2011. máj. 3. 09:14
 5/11 anonim ***** válasza:
mini pro-t :) az n97 már akkor is televolt hibával, mikor megjelent pedig akkor mág a symbian is jónak számított. ma már a symbian miatt se jó
2011. máj. 3. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
mini pro-t!:) Nekem az van, és meg vagyok vele elégedve, szeretem!
2011. máj. 3. 16:00
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Mini Pro-t veszek.:)
2011. máj. 3. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Nemá ez nem is kérdés, hogy mejik legyen az X10 mini pro oluan sz.r trlrfon kicsi, vastag és nagyon ratyi tudásra a symbiannal mrg mi a f.sz bajotok van???
2011. máj. 4. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
véglis semmi, csak miatta haldoklik a nokia. de attól még jó :D
2011. máj. 4. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
hogy hogy haldoklik?
2011. máj. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!