Milyen WIFIS telefont ajánlanátok egy 14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Elférjen a zsebében, lehessen rajta csinálni a szokásost(zene, videók...stb.) és még se kerüljön milliókba.2011. máj. 2. 15:39
21/24 anonim válasza:
utolsónak: aha, iphone 4, egy 14 éves lánynak. Azt ugye tudod, hogy nem ingyen adják.Persze, én is odalennék egy iPhone-ért, csak sajna épp nincs fölösleges 200 rugóm, de örülök, ha neked igen. Csak ne gagyizd le az androidot azért, mert neked almád van. Szerintem egyáltalán nem sz*r az android, én tökre szeretem, és a helyedben tuti, a galaxyt venném meg:D Galaxy 3-at, vagy minit. De a mini nekem kicsi:)
22/24 A kérdező kommentje:
Kedves 69%-os!
Nem mind1 neked miért írtam a kérdést?
És ha sokat tudok, de nem akarok hülyeséget csinálni? Vagy csak kíváncsi vagyok mások véleményére?
Nem kell mindig okoskodni...és ha már itt tartunk...ajánlok egy nyelvtan órát.
Kedves többi válaszoló!
Az iPhone kilőve 2 okból: nagy is meg drága is..nagyon is drága:D
A Galaxy mini annyira nem tetszik, de ha már így alakult, igen, hajlok a 3 felé:D
És köszönöm a tanácsot, megnézem mit írnak az androidról.
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 3. 17:39
24/24 anonim válasza:
Szerintem egy 14éves lánynak a galaxy 3 tökéletes választás!:)))
az ilyen bunkókkal meg nem kell foglalkozni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!