Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen WIFIS telefont ajánlaná...

Milyen WIFIS telefont ajánlanátok egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Elférjen a zsebében, lehessen rajta csinálni a szokásost(zene, videók...stb.) és még se kerüljön milliókba.
2011. máj. 2. 15:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

a galaxy 3 is ennyibe kerül, és sokkal jobb...

"A C5-03 viszont egy melléfogás, csak egy múltidéző készüléknek jó, a piacon nem sok keresnivalója akad."

" Az áttűnések lassúak, a menü görgetése darabos, a programok nyögvenyelősen indulnak"

" finn céget sokan kritizálják a Symbian miatt, főleg az operációs rendszer sebességét, felhasználóbarátságát és ósdi kinézetét kifogásolva."

2011. máj. 2. 16:01
 12/24 A kérdező kommentje:

öö hát köszi a többé-kevésbé értelmes válaszokat. A vitákat nem itt kéne lerendezni.

Ami pedig a normális válaszokat illeti, az Xperia x8 nekem is tetszik, még amire gondoltam a Samsung Wave valamint Monte. Nokiát nem szeretnék, az LG-től meg félek...A családban volt 4 LG és mind tönkrement fél éven belül...

2011. máj. 2. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
A Samsungot hagyd legutoljára! Borzalmas készülékek egytől egyig.
2011. máj. 2. 16:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha borzalmas akkor miért veszik annyira? Miért nem szárnyal akkor a Nokia, ha az jobb? Mert a nagymenők azzal rohangálnak...mégis...hány Nokiát látsz érintősbe ami toplistás? Nem sokat...
2011. máj. 2. 16:04
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

jajj gyerekek elfogult nokia fanok tényleg ne irogassanak már

a samsung a htc és az apple a legjobb a piacon jelenleg. a samsung galaxy 3-at megkapot 40 ezerért. kapacitív kijelző multitouch-al, gyors oprendszerrel, a zsebedbe lazán befér, a design-ja inkább lányoknak való, úgyhogy tökéletesen megfelel egy 14 éves lánynak

van még az se x8, az is jó vétel, bár nincs benne multitouch, mi böngészésnél nem valami jó.

van még a samsung galaxy mini, lg optimus one, ezek közül válogass

2011. máj. 2. 16:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó. Sokat segített. Egyre többen próbálnak rábeszélni a galaxy 3-ra:D
2011. máj. 2. 16:19
 17/24 anonim ***** válasza:

A Galaxy3 mellett még ott van a Galaxy mini is. Nem rosszabb, de ez 2.2-es androiddal van ami már támogatja a kártyára telepítést. A 3 meg majd valamikor frissíthető lesz rá.

De előtt érdemes olvasgatni az androidról és akkor nem fog meglepetés érni.

2011. máj. 2. 17:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem galaxy 3 van, és nagyon szeretem. Nem tudok róla rosszat mondani:) Ráadásul tökre lement az ára, amikor én vettem még sokkal drágább voltxD
2011. máj. 2. 17:28
 19/24 anonim válasza:
ha ijen okos wagy akkor miert kerdezed masok velemnyet??
2011. máj. 2. 18:04
 20/24 anonim ***** válasza:
iphone 4 mert az android ratyivár
2011. máj. 2. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!