Az android leszívja a pénzt?
lekell tiltani a mobilnetet. mert az időjárást stb-t folyamatosan frissíti és ahoz netre van szüksége. androidhoz szinte elengedhetetlen a folytonos netkapcsolat
2011. máj. 2. 15:28
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Valószínűleg csomagkapcsolat módban automatikusan frissültek a progik, vagy csak emailek jöttek le automatikusan. És az leszívta a pénzt.
Maga az Android nem szívja le a pénzt. :)
2011. máj. 2. 15:37
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm most már letiltottam ezeket a szarokat de a 3000ft-ot nem hozza vissza sajna. Meg nemértem hogy gondolják ezt? nem mindenki előfizetéses legalább valami felugró ablak lehetne és nemcsak önkényesen nekiáll frissítgetni. FELHÁBORÍTÓ!
az, de ha jól emlékszem, először fel szokott ugrani egy "varázsló" amin ha végig mész, akkor a frissítésről is kérdez, hogy szeretnéd-e...
2011. máj. 2. 16:13
Ugyebár vásárlás előtt tájékozódni kell és akkor nem történik ilyesmi.
Amúgy igazad van tényleg felháborító. Valamiért nagy divat lett reklámozni az androidot csak a boltokban nem tájékoztatnak arról, hogy az android egy eléggé internetalapú rendszer ami ha tehetné mindig a netet használná. Persze ha ezt elmondaná az eladó akkor mindenki tiltaná le ezerrel a netet és nem lenne akkora bevételük.
Úgyhogy marad más forrásokból a tájékozódás.
2011. máj. 2. 17:13
De azért egy android telóhoz gondolom elvárható egy wifi router...És ha otthonvagy úgy mindig online van a rendszer, tudja magát frissíteni és nem kerül semmibe.
2011. máj. 2. 17:15
7/13 A kérdező kommentje:
Van routerem azon szoktam netezni csak most raktam rá pénzt és ez lett...
Egyébként
1. Ezek a telefonok nem a magyar piacra készülnek, külföldön pedig még a csövesek is netcsomaggal rohangásznak.
2. Minden oprendszer ezt csinálja. El kell fogadni, hogy olyan világban élünk, ahol net nélkül lassan már egy pirítót sem lehet használni...
2011. máj. 2. 18:48
ezek a telefonok nem azoknak valók, akik kártyát töltögetnek, ergó keveset beszélnek, akkor minek neked ilyen telefon. mellesleg a használati útmutató mindent leír
2011. máj. 2. 20:49
Az androidnak tényleg az internet a lényege, anélkül az élvezeti értékének a felét sem nyújtja. Az előttem kettővel válaszolónak pedig igaza van, külföldön a hajléktalanok is mobilnettel rohangálnak. Mert megtehetik. Tudod, mit kapsz Nagy Britanniában 10 fontért? Az 3000 forint. Havonta 250 perc beszélgetést, és korlátlan SMS-t, korlátlan internetet.
2011. máj. 4. 01:16
Kapcsolódó kérdések: