Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy lassan 6...

Miért van az, hogy lassan 6 hónapja van mobilnetem a T-mobile-nál, s egyszer sem küldtek értesítőt, hogy 50%-ot használtam el belőle, vagy 100%-ot?

Figyelt kérdés

Így az összes pénzt leveszi róla..

Az oldalon kellene beállítani? Ha igen, akkor merre? Mert kerestem, csak nem találtam. (100mb-s mobilnet)

2011. máj. 1. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
1430-on kellene kérdezősködni...
2011. máj. 1. 19:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem azért van ez az oldal, hogy ha valaki nem tud valamit, akkor megkérdezheti őket, mert talán már jártak úgy, s tudnak segíteni, nem? Csak gondolkozz ezen kicsit. Amúgy meg, ha nem tudsz választ adni, akkor inkább csak nézelődj.
2011. máj. 1. 19:41
 3/7 bp1985 ***** válasza:
1430-on többet tudnak, mert ők ott dolgoznak, és rálátnak a kártyádra. Mi nem látunk bele, hogy miért van ez. Az elsőnek igaza van, nem kell lehurrogni.
2011. máj. 1. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtam... Csak te nem gondolkodtál el azon, hogy amíg te itt várod egy hozzáértő válaszát, ami még mindig nem biztos, hogy hiteles, addig néhány másodperc alatt hiteles választ kaphatsz!
2011. máj. 1. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha hozzáértő választ írsz, akkor csak ért hozzá. Am is ráérek.
2011. máj. 1. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdés egyértelműen érthetetlen és szär, ha egy hozzá értő meglátja hogy hogyan bunkózol az első válaszolóval ős sem ír szívesen ahogy én sem, egyébként ha az adatszámláló naplódat a rózsaszín kis programban a vásárlás idejéhez tekered Pl: a hónap 10.napja a másikat pedig a mai dátumra. Akkor kiírja hogy mondjuk eddig 125 mb-othasználtál el, és ha nem használod el az összeset akkor is ki kell fizetni az egészet, ha viszont valami net-startod van vagy okostelón netezel akkor fake a válasz, szóval értelmesebb kérdés kell vagy felhívni a HIVATALOS T-MOBILE ügyfélszolgálatot amit erre találtak ki direkte, hogy a seghülye hozzánemértő gyökökel szegény ügyintéző beszélgessen és keresse a választ a sokszor nem is létező problémákra. :D
2011. okt. 18. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha gondolkoznál a kérdés olvasása közben, akkor lehet, hogy megértenéd. Mivel érthető, csak tudod nincs olyan adottságod, ami kell hozzá, hogy értsd. A kérdés már nem publikus, mivel már régen megtaláltam rá a választ. Ha én elkezdek bunkózni, azt észreveszed, mert nem ilyen pehely könnyű szavakkal bombázlak téged. Amúgy meg nem bunkóztam, hanem realisztikus voltam. Egyértelmű, hogy mobilon netezek, mivel a mobilos kategóriában tettem fel a kérdést. A probléma tényleg nem létezett, de ha engem gyökerezel, üzenem, hogy kissé rossz helyen jársz. Az ügyintéző sem tud sokmindenre a választ, mivel jártam már úgy többször is. Meg amilyen tanácsokat adnak.. hát, sztem eláshatnák magukat. Ha nem írsz szívesen, akkor nem értem, hogy mért olvasom most ezt a válaszodat, mivel fura ez az egész. A netekről tudok minden info-t, csak az érdekelt, hogy hol járok kb a netezésnél, mert kissé zavaró volt. Nah ennyit akartam válaszként írni, ígyis most fáradt vagyok, ezért lett ily rövidke. :) - (látod, énis ismerem a smile-kt)
2011. okt. 18. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!