Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Omnia 7 vagy Nokia N8?

Samsung Omnia 7 vagy Nokia N8?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik a jobb multimédiában és te melyiket vennéd
2011. máj. 1. 11:51
 1/9 A kérdező kommentje:
vagy még a Nokia C7
2011. máj. 1. 11:55
 2/9 Panda Péter ***** válasza:
20%
multimédiában? samu galaxy s
2011. máj. 1. 11:58
 3/9 blex ***** válasza:
Én a omnia 7-et választanám. Ezt is arról írom :D
2011. máj. 1. 12:02
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Omnia 7.
2011. máj. 1. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nokia N8 at vegyél és is azt vettem és eddig 1X sem fagyott le meg semmi baja sincs (már lassan 4 hónapja van meg 2011.01.17.- én vettem és eddig nem okozott csalódást) szóval én erősen ajánlom a Nokia N8 at.
2011. máj. 1. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én omnia7et venném, tetszik a wp7 és a külseje is jó, még azért is tetszik mert microsoft --> xbox profil kompatibilis, (gondolom neked nincs boxod:P) mondjuk nemtudom ez pontosan mit jelent, miket tud csinálni a profillal, de letölteni tud szóval jó mobil játékok is lesznek rá, csak azért nem vettem mert iphone jobban tetszett, ezért ipod touch-ot vettem és hozzá egy kínai hátlapot h tudjon hívni is.
2011. máj. 1. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Omnia 7. Jobb kijelző, jobb felbontással, erősebb hardver. Bár nekem a WP7 kicsit unalmasnak tűnik.
2011. máj. 1. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:

H mennyi barom van, a nokianak nincs eselye meg egy szar LG ellen se...

Max ha a hir igaz s at all WP7-re,de egyelore az se fog bekovetkezni, mivel nincs meg a hardver kovetelmeny...Szall nokia a sulyesztot elerted s bele is estel...(amugy sajnalom,mert regen tenyleg nagyon franko telo volt,:) nekem is volt 3 nokiam is)

2011. jún. 9. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.

Amugy jah multimediaba s minden masba is ilyen arba SAMSUNG GALAXY SSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!

nehez megerteni egyeseknek....

2011. jún. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!