Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Memókártyát hogy tudom elérni...

Memókártyát hogy tudom elérni a készüléken?

Figyelt kérdés

Nem alálok semmit hogy, hogy tudnám megnézni hogy mi van a memória kártyán!!!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogy tudom megnyitni, pl1 mappát a memókártyán!

2011. ápr. 30. 22:08
 1/4 anonim válasza:
milyen keszulek?telo?laptop?navigacio?tamogatja egggyaltalan a kartyadat a keszulek?
2011. ápr. 30. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ennyi információ adásával kérdezel, akkor úgy érheted el, hogy kiveszed és megfogod!

Ha már a kezedben van, belenyomod egy kártyaolvasóba, és azt nyitsz meg, amit akarsz, azt teszel rá, amit akarsz.

2011. ápr. 30. 22:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Tüdim zsenikék!!!

De tettem a memória kártyára programot és a telóra az hogy a francba tuom telepíteni, vagy menyitni???

2011. máj. 1. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:

B+! Tudsz olvasni??

Már az első kérdező is azt kérdezte, milyen készülék, és ami még fontosabb, milyen op. rendszer!

Ezek után se akarod megmondani? Akkor ne is kérdezz tovább..

2011. máj. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!