Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Xperia X8 Wi-Fi segítség!?

SE Xperia X8 Wi-Fi segítség!?

Figyelt kérdés
Ma vettem a T-Mobile-nál egy SE Xperia X8 okos telefont. Addig jutottam el, hogy végigmentem a telepítési útmutatón és ki, illetve be kapcsoltam a telefont. Nem tudok csatlakozni se Google-re, se G-Mail-re és Facebook-ba sem tudok bejelentkezni. Tudom, hogy a Wi-Fi vel kell valamit csinálni, és ebben kérek segítséget tőletek! Megadtam egy SSID -t hálózat névnek, kiválasztottam valami Enterprise biztonságot - itt már végképp nem voltam képben -. ennyi infót tudok adni.
2011. ápr. 27. 16:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen. De ez szerintem elég egyértelmű. Ahol van wifi oda tudsz csatlakozni és tudsz netezni. Mert annak mi értelme lenne, hogy megosztod a teló netjét és rácsatlakozol?

Ha a telón netezel akkor adatforgalmat csinálsz azért meg fizetsz. De ha te a teló netjét megosztod wifin akkor is fizetsz az adatforgalom után ráadásul arra te nem is tudnál rácsatlakozni. Meg túl sok értelme nem lenne csak azért megosztani wifin a netet, hogy rácsatlakozz. Azt amúgy is csak 2.2-nél lehet.

Viszont ha már egy meglévő wifi hálózathoz csatlakozol akkor semmilyen plusz pénzbe nem kerül telóról.

2011. ápr. 27. 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nincsenek ingyenes hálózatok?"

De vannak. Plázákban, gyorséttermekben, kávézókban meg ilyen helyeken. Meg az otthonodban is ha van wifis routered.

2011. ápr. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!