Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerinted nem lesz gáz?

Szerinted nem lesz gáz?

Figyelt kérdés
Ha anyumnak lesz fizetése akkor kapok belőle pár ezret és kinéztem magamnak egy Nokia 1600..Mivel átgondoltam és nem kell nekem olyan szuper nagy telefon csak hogy bírjak vele telefonálni.Szerinted nem gáz?Mert ha lesz is rá pénzem az is csak 5ezer...-.-
2011. ápr. 26. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden van, amire az ember áhítozik. Még az sem könnyű, hogy fontossági sorrendben vágyakozzon valamire.

A legtöbb ember hajlamos külsőségekben gondolkodni. A fiatalok ilyen szempontból még nyíltabban képesek véleményt nyilvánítani.De túléli az ember az ilyesmiket, ha nem is jó szájízzel.

Örülj a telefonodnak, hiszen arra tudod használni, amire eredetileg készült kapcsolattartásra.

2011. ápr. 26. 18:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy Nokia E52 esem van és imádom xD.Az miért lenne baj ha neked csak egy telefon kell?Aki meg emiatt lenéz elmehet a k*rwa anyjába :D.Nekem azért kelett ez a telefon mert nem akarok magammal cipelni egy MP3 mat,hogy zenét halgassak,meg egy MP4 et hogy videózzak,meg egy kompakt fényképezőgépet,hogy tudjak fényképezni,a lényeget meg ez is letudja fényképezni,GPS t sem akartam külön venni,mert ez is el tud navigálni s külön egy laptopot se,internettel együtt,mert wiüfi vel tudok simán netezni(kicsi képernyő nem zavar).Szóval szerintem emiatt nem kell széngyenkezz miindenkinek nem lehet 100 ezre telefonra főleg úgy,hogy a funkciók 90% át ki se használnád.

Ha hasznos volt számodra akkor a zöld kezet megköszönöm ;;)

Cs.

2011. ápr. 26. 19:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Jó volt ide írnotok mert kaptatok zöld kezet!!

És köszönöm a válaszokat!!:))

2011. ápr. 27. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!