Nekem Nokia N70-em van tudom hogy a mai világban ez már szar telónak számit de amire én használom arra elégséges.Zene,net...stb. jól megy.A kamerája 2 mpixelhez képest írtó jó képeket és videókat csinál, de mindenképpen veszek új telefont.Nokia 95 8gb, se vivaz/pro között vakcilálok.
2011. ápr. 28. 22:19
22/29 anonim válasza:
Nokia N900
Hasznaltan vettem nagyon jo aron. Nagyon szeretem, barmit kilehet hozni belole.
2011. ápr. 28. 23:16
23/29 anonim válasza:
x10 mini prom van. de utálom, remélem minnél előbb eltudom adni. Kicsi, vastag, számomra élvezhetetlen.
2011. ápr. 29. 09:04
24/29 anonim válasza:
Nekem egy optimus one-m van. (3 hetes)
Szeretem mert 2.2 van rajta meg jó a wi-fije.
JA és a legfontosabb: Nem DRÁGA
2011. ápr. 29. 13:32
25/29 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini!
IMÁDOM! Mind apps megy rajta akadás nélkül, filmet nézni is jól lehet vele...a kis felbontás nem baj...sőt van ahol mg előny...egy baj van vele...kicsit halk a hangja...de csak számomra...:))
2011. ápr. 29. 15:01
26/29 anonim válasza:
Nekem Nokia N8- am van.
Nagyon szeretem gyors, jók rá a játékok: Avatar, Rally Master Pro, Galaxy on Fire, Tank Hero, Crusade of Destiny, PES 2011, Need for Speed - Shift, WaveBlazer, Sims 3, Real Golf 2011, Assasins Creed, Fruit Ninja, Angry Birds Rio, az alkalmazások is királyok van rajta alapból QuickOffice, ZIP manager, Adobe PDF reader LE 2.0 (mellesleg ez az OVI Store- on több mint 1.000 Ft)+ Picsel Smart Office. Amúgy már nagyon várom a Symbian^3 PR 2.0- t nagyon sok újítása lesz a 3.0 ról nem tudok semmit de az akkor nagyon brutál szerintem.
2011. ápr. 29. 17:49
27/29 anonim válasza:
Zte balde Szeretem nagyon. ugyanilyen telefont htc ben 2 x enyiért vettem volna szép kép gyors "jól" moddingolható gps 40 cm es falon keresztül max fél perc és van jel
2011. ápr. 29. 18:45
28/29 anonim válasza:
Samsung M150, hát most már nem annyira vagyok vele megelégedve, mint amikor kaptam. A hangszóró majdnem teljesen használhatatlan, ami megnehezíti a telefonbeszélgetéseket, zenét pedig csak fülhallgatón tudok jól hallgatni. De egyébként jó telefon. Mindegy, úgyis mindjárt kapok egy újat.
2011. ápr. 29. 20:04
29/29 anonim válasza:
nem is kell iphone 3g elég ha van ipod touch 3 g , elvégre ugyanazt tudja csakaz ipodon nem lehet telefonálni amugy utálom a telom mert lassu elejti az internetet kilép oktalanul az internetből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!