Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericson Xperia X8 info?

Sony Ericson Xperia X8 info?

Figyelt kérdés

Helló! Van 45 ezer ft-m, ebből kinéztem magamnak egy Xperia X8 -at és érdeklődni szeretnék, hogy:

Mennyibe kerül? (T-Mobile -os)

Milyen színekben lehet választani?

Meddig bővíthető a kártyája? Ugye Micros SD -s?

Milyen egy android?

Most lesz először ilyen telóm a héten fogom megvenni, de előtte szeretnék pár infót kérni, hogy mükszik kezelhető -e jó játékokat lehet rá rakni stb. Légy szíves írjátok le tapasztalataitokat. Köszönöm

2011. ápr. 25. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
most te tényleg nemtudod ezt megnézni a t-mobile weblapján?
2011. ápr. 25. 18:41
 2/10 anonim válasza:
39 ezer forint, a színválaszték: Fehér vagy fekete, Bővithető MicroSDvel 16 GB-ig... Android... Egy nagy mértékben személyre szabható operációs rendszer, amit nagyon szeretek... egy lelkes X8 tulajdonos!!! Csak ajánlani tudom.
2011. ápr. 25. 18:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló:

Köszönöm értelmes válaszod, úgy gondolom ez az oldal bármilyen érdeklődés miatt feltett kérdés válasz helye, megkérlek ha nem tudsz segíteni akkor a bizonyára értékes idődet ne pazarold ilyenekre.

Fan:

Köszönöm, most tudtam meg, hogy szüleim vodások, úgyhogy asszem megnézem ott a telefont. Kössz a választ!

2011. ápr. 25. 18:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Most nézem vodafone honlapján, ( [link] hogy 42 ezer ft feltöltőkártya esetén, illetve GPS is található benne? Mire szolgál ez az Android? Milyen lehetőségek vannak az Andoriodos OP rendszerrel?
2011. ápr. 25. 19:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Jah, Bocsi a 3.postért egymás után de ezek így utólag toppanak az agyanba, ne nézzetek azért annyira tudatlannak, köszönöm.

Email kapcsolat meg zeneletöltést láttam... ez hogy is van? Az internet ingyenes vagy mi a csuda?:D

2011. ápr. 25. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:

na jó akkor segítek

Ha van 45 ezer ft-ot vegyél egy független Samsung Galaxy 3-at a vaterán, vagy a gsmline.hu-n. Sokkal jobb, mint az x8.

2011. ápr. 25. 19:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Már már szánalmas vagy ne haragudj nem érdekel az offolásod
2011. ápr. 25. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
bocsánat csak tanács volt, azt csinálsz, amit akarsz
2011. ápr. 25. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A válaszok:

"Van e benne GPS?":

[link]

Mi is az-az android:

[link]

Árak:

vodafone: [link]

t-mobile: [link]

telenor: [link]

Színek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha szolgáltatónál veszed akkor csak 1 hátlap jár hozzá és tudomásom szerint azt sem te választhatod ki! Ha függetlenben veszed akkor 4 hátlap jár hozzá:

-fehérből átmenet aqua kékbe

-fehérből átmenet rózsaszínbe

-fehérből átmenet sötétkékbe

-full fehér

Itt egy kép: [link]

Ha felemrül még valami kérdésed, ajánlom figyelmedbe a jobb oldalon, a kategóriák alatt található keresőt. Azt, hogy hogyan kell használni, most nem írnám le.

További jó keresgélést!

2011. ápr. 25. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, T-Mobile -nál 38 ezer forintba fog kerülni és azt hiszem még ma meg rendelem, egy gond van, hogy Fekete és Kék szín közül lehetett választani és én sötét kék színt szeretnék nem azt a kissé nőies világos kéket:D Még1x köszönöm szépen!
2011. ápr. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!