HTC Desire s vagy Samsung galaxy s vagy LG optimus 2x?
Figyelt kérdés
Melyik és miért.
illetve mi a véleményetek a HTC Desire s-ről?
2011. ápr. 24. 19:28
1/8 anonim válasza:
Nekem a Galaxy S kialakítás túl "kerek". Az LG 2X nagyon tetszik, szép a kijelzője, és a legújabb fejlesztés is megtalálható benne, hogy 2magos procija van, ezért őt választanám.(bár erre sokan mondják, hogy az 1magos sincs kihasználva, de ennyi erővel ne is vegyél telót, mert mindig lesz újabb :))
2/8 anonim válasza:
Desire s helyett inkabb a hdt valasztanam, es a 3 telo kozul is azt. Meg esetleg a galaxy s-t, de az kulsore nem tetszik
LG-t meg ingyen sem kernem
3/8 anonim válasza:
Nem ezek közül, de én inkább a HTC Desire HD-t ajánlanám, nekem is az van, és maximálisan meg vagyok elégedve vele... :)
5/8 anonim válasza:
galaxy s-em van és sztem tökjó. kicsit valóban kerekebb a kereknél is :D
6/8 mokkacsino válasza:
Szerintem várj egy kicsit és mondjuk a galaxy s II őt is belevehetnéd a buliba. De a samsung és htc mindegyike jó választás, a samsung talán a kijelzője miatt egy kicsit jobb lehet. DE a HTC szerintem is jobban néz ki. Az LG ezen telója még nem ismert annyira a piacon. Új. Meg lehet próbálni, de egyelőre tényleg nincs még nagyon olyan progi, amihez kellene a 2 mag. A leírások alapján nagyon jónak ígérkezik a telefon és tényleg klasszisokkal gyorsabb. A samsung és az lg is koreai úgyhogy emiatt ne legyenek fenntartásaid. Az ára csak kicsit magasabb mint a másik kettőé. Lehet, hogy megéri ezt venni. :) Ime egy teszt amit megéri elolvasni. [link]
8/8 anonim válasza:
LG Optimus 2X a legújabb. Ez vann 2magos procival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!