Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért megy (a t-mobil-nál) le...

Miért megy (a t-mobil-nál) le ha fel töltöm a telefonom (Sony Ericsson x8) 1500ft-al és három napra rá 300ft van rajta? Sosss

Figyelt kérdés
Pedig netezésre nem használom, csak wifin.... Mitől lehet ez?? Pedig már mindent ki kapcsoltam, az adatforgalmat is! ja és nem telefonáltam...
2011. ápr. 23. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan hogy kapcsoltad ki az adatforgalmat?
2011. ápr. 23. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy TE nem használod netezésre a telefont, de attól még a különböző programok igénylik az internetet így ők a háttérben is kapcsolódnak rá. Így szépen megy a net a telón a kártyádról meg tűnik el a pénz.
2011. ápr. 23. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ezt ugy oldottam meg hogy direkt rosszul állítottam be a beallitások vezeték nélkuli mobil hállózatoknal esetleg ha fog kelleni még akkor hagyd meg azt amin mukodik es kapcsold at arra amin nem mukodik.
2011. ápr. 23. 10:42
 4/7 A kérdező kommentje:
elég ha le tiltom az adat forgalmat? 1 . reggel ma kapcsoltam ki.
2011. ápr. 23. 11:42
 5/7 anonim válasza:
Nekem azt ajánlották, hogy küldjem el a 1430-ra a -netstart szót, mert nekem is vonta folyamatosan a pénzt.. de ezzel megjavult. (20 perc és ki/be kapcoslás után)
2011. ápr. 23. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Letöltöd az apn droidot és azzal szépen le tudod tiltani a mobilnetet. Vagy átírod/letörlöd a netbeállításokat.
2011. ápr. 23. 12:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, le tiltottam a netstartot, meg az adatforgalmat
2011. ápr. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!