A sony ericsson arc jó mobil?
mi a jó és mi a rossz tulajdonsága?
érdemes megvenni?
előre is köszi
" Galaxy S. hidd el nekem "
gondolom még nem volt a kezedben Arc.
ha rendesen feltuningolod akkor egész jó kis mobil, mondjuk alapból is király. én 2 hete cseréltem le galaxy minit Arc-ra és nem bántam meg
" nem fogtál galaxy s-t "
tévedsz mert tesóm samsung bzi és folyton mindenféle samsungot hazahoz ami van. már mutatott nekem S-t is ami jo teló de nem voltam tőle elájulva.
irritálóan magas az ára de nem tudom miért!
Galaxy S kb. 1 éves telefon olcsóbb és jobb is!
SGS2-vel "szinte" egy árban vannak és az SGS2 oda-vissza veri!
nem értem!
Inkább SGS2!!
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:15
valószínű lecserélted a telódat arc-ra mikor most kezdték el árulni XD
és igen, jó mobil, a legjobb sony ericson ami jelenleg kapható.
Jó tulajdonságai: bravia engine, exmor szenzor, hd videófelvétel és lejátszás, android
rossz tulajdonság: kicsi üzemidő, de ez minden okostelónál így van szinte
és nem, nem érdemes megvenni... tudom furcsa lehet de sztem is inkább galaxy s mert olcsóbb, bár azt nem állítanám hogy jobb.
na ez kamu XD
habenchmarkban több pontod is van (ami sztem nem valószínű) akkor se fog egy fos kis blade a maga húzot procijával több fps-t elérni mint egy arc xD a bladeben milyen grafikus chip is van? és az arc-ban? XD
nem tudom fejből, de valahogy biztos hogy jobb az arc... nem viccből annyi amenyi XD
de ha már főzöd a blade-et, főzzük az arc-ot is :D hopsz 1.4-es proci... ja hogy már van gyári 1.4-es... akkor már főznis e kell, de azért főzzünk :D pikk pakk és már nem is melékszünka zte-re :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!