Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy is van ez androidon?

Hogy is van ez androidon?

Figyelt kérdés
Ugyebár, ha kiteszek widgetet, pl időjárás jelentést, akkor az a netről frissíti magát. Azért meg elvileg ugye fizetni kell, ha nem wifiről kapja a cuccot. Na most akkor a háttérben folyamat futnia kell a netnek ahhoz, hogy az időjárás úgymond jó legyen?
2011. ápr. 22. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha itt a böngészőt érted az alatt, hogy futnia kell a háttérben a netnek dolog akkor arra az a válasz, hogy nem.

Nem muszáj a böngésző ahhoz hogy a telefon kapcsolatot teremtsen az internettel.

De ha tényleg a netet érted a net alatt akkor arra meg az a válasz, hogy igen. Máskülönben, hogy tudna mindig friss információval szolgálni? De ha letiltod a mobilinernetet akkor nem fog frissíteni csak wifin.

2011. ápr. 22. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom pontosan hogy értetted, de:

Van pl AccuWeather widgeted. Van pl netkapcsolatod, akkor annál be tudod állítani hogy milyen időközönként frissítse az időjárást, lehet azt is hogy percenként, lehet napi 1x stb... Szóval amikor épp van egy 10mpnyi neted, frissíted. Ha van folyamatosan, akkor frissíted amikor csak akarod. Ha wi-finél vagy akkor amíg van wifi jel és amíg van jel addig bármikor frissíted. Igen, fizetni kell érte ha netről frissíted nekem trémobilnál alapból 42 ft 1 mb mert eléggé jó csomagom van. Ez használ kb 20 kb-ot szal legszarabb csomagban is kb 100 forint ha egyszer frissíted. Ha folyamatosan frissítené és nem szeretnéd hogy lemenjen a pénzed, akkor van egy alkalmazás, az APNDroid amivel progiknak le tudod tiltani a net hozzáférést. Remélem érthetően tudtam segíteni :D

2011. ápr. 22. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
TEhát ha beállítom arra, hogy napi kétszer frissítsen, akkor magától felmászik netre, frissíti, és kilép a netből? Új még nekem ez a téma, én a nyomogatós telókat "preferáltam" eddig :D
2011. ápr. 22. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja valahogy úgy. De ha használod az apn droidot és le is tiltod vele a netet akkor hiába állítod be, hogy hányszor frissítsen egy nap, mert nem fogja megtenni csak ha wifi hálózatra vagy kapcsolódva.

A legtöbb ilyen alkalmazásba be lehet állítani, hogy csak wifin frissítsen.

2011. ápr. 22. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!