Érintőképernyő mobilok ennyire karcolódnak?
1 hetes SGS telefonom van, fólia nincs a kijelzőjén, de van hozzá pierre tokom, egész nap abban van, eddig még nem is hordtam a telefont, mert szinte itthon vagyok!
Egyik nap gondoltam megnézem a kijelzőjét, ahogy ablakhoz közel mentem és a napfényben ide-oda mozgattam, sajnálatos módon fölfedeztem egy hajszál karcot az kijelző oldalán (kicsi tényleg, és alig észrevehető csak akkor tűnik fel ha napfényben nézegetem), na ez most úgy elvette a kedvemet hogy legszívesebben eladnám... Amúgy meg olvastam hogy gorilla grass üvege van ami védi a karcoktól!
De tényleg semmi extra nem volt a telefonnal,le sem ejtettem, sőt állandóan törölgettem szemüveg törlő kendővel a kijelzőjét az új lenyomatos maszatoktól, tényleg annyira vigyáztam rá hogy ne legyen semmi baja, és itt van alig 1 hetes és hajszál karccal a kijelzőjén, mi lesz majd pár hónap múlva bele se merek gondolni -.-
Nektek is van karc a érintőképernyős telefonotokon, aki mindig tokban hordja és vigyáz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!