Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintőképernyő mobilok ennyire...

Érintőképernyő mobilok ennyire karcolódnak?

Figyelt kérdés

1 hetes SGS telefonom van, fólia nincs a kijelzőjén, de van hozzá pierre tokom, egész nap abban van, eddig még nem is hordtam a telefont, mert szinte itthon vagyok!

Egyik nap gondoltam megnézem a kijelzőjét, ahogy ablakhoz közel mentem és a napfényben ide-oda mozgattam, sajnálatos módon fölfedeztem egy hajszál karcot az kijelző oldalán (kicsi tényleg, és alig észrevehető csak akkor tűnik fel ha napfényben nézegetem), na ez most úgy elvette a kedvemet hogy legszívesebben eladnám... Amúgy meg olvastam hogy gorilla grass üvege van ami védi a karcoktól!

De tényleg semmi extra nem volt a telefonnal,le sem ejtettem, sőt állandóan törölgettem szemüveg törlő kendővel a kijelzőjét az új lenyomatos maszatoktól, tényleg annyira vigyáztam rá hogy ne legyen semmi baja, és itt van alig 1 hetes és hajszál karccal a kijelzőjén, mi lesz majd pár hónap múlva bele se merek gondolni -.-

Nektek is van karc a érintőképernyős telefonotokon, aki mindig tokban hordja és vigyáz rá?

2011. ápr. 21. 18:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, mert én youtuben nézegetem nem egy olyan videót ahol kulccsal és kés hegyével próbálják karcolni a kijelzőt, és semmi, itt meg egy kis semmi szemmel alig látható kis szemcse, nehogy már megkarcolja a kijelző, ezen vagyok kiakadva!
2011. ápr. 21. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
vegyél rá invisible shield-et
2011. ápr. 21. 20:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz! :S
2011. ápr. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!