Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ipad 2 3g vagy wifi?

Ipad 2 3g vagy wifi?

Figyelt kérdés
megéri a 3g? vagy elég a wifi?
2011. ápr. 21. 17:11
1 2
 11/16 anonim válasza:
3 éve elsőáldoztam és kaptam 1000 eurót. Még mindig megvan 900 euróm. Faterommal beszéltük, hogy kéne már nekem egy LAPTOP. Faterom megkérdezte a barátját aki informatius ráadásúl a város eggyik legjobbja, hogy milyen LAPTOP lenne jó nekem. Ő azt mondta, hogy azokat a régi gépeket amelyikeknél van a monitór és az a nagy doboz amiben volt a tobbi dolog már nem gyártyák. Most már csak TABLETEKET és LAPTOPOKAT gyártanak. De pár és mulva már LAPTOPOKAT sem fognak gyártani hanem csak TABLETEK lessznek. Na ezért döntöttünk úgy hogy IPAD2 veszünk. De elöbb utána akarok nézni hogy milyen kell és hogy milyen nem kell. Most arra vagyok kiváncsi hogy mi az a 3G B...meg??? Mert nem olcsó és fingom nincs hogy mire jó. Megveszem a 3G-s IPAD2-t csak tudjam hogy mit tud vele. PLZ válaszoljatok. :) (:
2011. máj. 8. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
A 3G-s verzióba tudsz rakni mobil sim kártyát és azon keresztül mobilnetezni. Magyarul azzal bárhol tudsz netezni, a wifi-s verzióval pedig csak otthon, vagy szabad wifi közelben.
2011. máj. 8. 10:53
 13/16 anonim válasza:
Aha Aha. ok koszi szepen.
2011. máj. 9. 20:12
 14/16 anonim válasza:
Hali, h az istenben lehet simnek a helyét kinyitni? kaptam egy szürke pöcköt, mert sim helyén ilyen kis szürke szar van, azthittem bedugom és kiugrik, de nem történik semmi
2011. júl. 17. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
FabianBalazs, Hol az istenben láttál te ipod 2 3g-t ???
2011. aug. 10. 00:42
 16/16 anonim ***** válasza:

elsőáldozásodra 1000 euro?

ballagásra mit kapsz? BMw-t?

2011. szept. 1. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!