Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baj Nokia 5230-al?

Mi lehet a baj Nokia 5230-al?

Figyelt kérdés

Nagyon- nagyon lassú. Főként a menü megjelenítésével vannak gondjai, sokszor van hogy meg sem jeleníti, és általában lassú és szaggat a görgetésnél, a programokat sem indítja rendesen, amikor rányomok. A GPS sem műsödik benne. Első nap még működött, de azóta egyszer tudtam használni. Viszont azoknak, akiket ismerek, és ilyen telefonjuk van működik a GPS is.

Mi lehet a gond, mi a teendő?

2011. ápr. 21. 12:57
 1/3 anonim válasza:
61%
A használati utasítást és a garanciát sem viccből adják ám a telefonra!:-)
2011. ápr. 21. 13:10
 2/3 anonim válasza:
ha van rá garancia , de gondolom van mivel nem régi telefon. dolgoztam a nokia gyárban, ezt a telefont gyártottuk akkor és szerintem panelhiba nagy valoszínűségben
2011. ápr. 26. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
A lassú működést a kevés memória, vagy az állandó leterheltség okozza. Tegyél bele + memóriát, ne használj feleslegesen idegen, nagyméretű háttérképet. Ne hagyd felgyűlni az üzeneteket, ne akard az összes tánczenét, egyházi zenét tárolni. Képeket, videókat is módjával. Internetes előzményeket rendszeresen takarítsd. Jó kis telcsi volt az enyém, amíg el nem lopták.
2011. ápr. 26. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!