Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonon ha van GPS az ingyenes?

Telefonon ha van GPS az ingyenes?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet ez is, az is... Konstrukciója, szolgáltatója, telefontípusa válogatja
2011. ápr. 21. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te is aztán el vagy tévedve. A GPS az ingyen van bármit is csinálj vele. Amiért viszont esetleg fizetsz az internet, mert vannak olyan programok ami a GPS mellett az internetet is használja. Ilyen pl. a Google Maps ami a térképek miatt igényli a netet.
2011. ápr. 21. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:

17:43-nak..

Nem tudom miben tévedtem, mert:

Van készülékre telepített IGO Amigom, SIM kártya, WiFi, minden nélkül tud önállóan navigálni, azaz ingyenes.

Elindítom a GoogleMaps navigációt, benne kell legyen a SIM kártya, adatforgalmat engedélyeznem kell, így tudok vele navigálni, fizetek az adatforgalom után, azaz mint komplett navigáció nem ingyenes, fizetős.

Mondd meg már nekem hol tévedtem a válaszomban, amikor a kérdező semmiféle körülményt nem közöl.

Válaszom ismét: lehet ez is, az is...

2011. ápr. 21. 18:49
 6/9 A kérdező kommentje:
IGO-t honnan lehet összeszedni full magyarország térképpel?
2011. ápr. 21. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Konstrukciója, szolgáltatója, telefontípusa válogatja

Ebben tévedtél. Abban igazad van, hogy van online navigációs program meg offline, de attól a gps az gps marad és nem függ a telefontól vagy a szolgáltatótól.

Kérdező: Milyen telefonod van? Mert az igo az Windows Mobile-ra, iOS-re illetve Androidra van.

2011. ápr. 22. 00:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Androidos telefonom van
2011. ápr. 22. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
A nokiaprogramok.hu fórumán, illetve a sony ericsson fórumokon is találsz különböző felbontásban. Kiválasztod a neked megfelelőt letöltöd, telepíted és örülsz.
2011. ápr. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!