GPS a telefonon ingyenes?
Figyelt kérdés
Van a telefonomba GPS, de nem merem bekapcsolni, előfizetéses vagyok.2011. jún. 24. 03:47
1/8 anonim válasza:
ha csak a beépített gps vevőt használod ingyenes. Milyen teló? Pl Az újabb nokiákra a navi frissítés, a térképek is ingyenesek. Használatrál a kieg gps vevő a netes támogatás legyen kikapcsolva bár így lassabban pozicionál, de nem generál adatforgalmat.
2/8 kolo válasza:
A GPS minden esetben ingyenes, ha van beépített! A navigáció már nem biztos. Attól függ, hogy online, vagy offline programot használsz. A Google Maps pl online. Meg a Bing Maps is. Nokiákon ingyenes az offline, de más platformon meg kell vásárolni az offline navi programokat. Ilyen pl az IGO.
4/8 anonim válasza:
hát a térképeket meg kell hozzá venni, az egyszeri díj.a navigálás pedig nagyon minimálisat fogyaszt.
5/8 A kérdező kommentje:
Xperia X10, van benne navigáció, de nem azt használnám, szedek le valami ingyenest vagy torrentről valami iGo-t. Csak nem merem bekapcsolni, nehogy azzal is lehúzzanak. Mer a kocsimba nem jó a kilóméter óra és a telefonra szedtem le sebességmérőt, jó nem pontos, de jobb, mint a semmi, és ahhoz meg kéne.
2011. jún. 25. 02:45
6/8 anonim válasza:
hidd el alig fogyaszt vmit. én is előfizus vagyok,és abszolút nem tétel a gps
7/8 anonim válasza:
Nekem is X10em van de a gps ugyanúgy íngyenes mint a wifi...csak a szoftverért kell fizetned ha csak le nem töltöd:D Letöltesz 1 IGO-t és onnantól ingyenes az egész...
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor köszönöm! :)
2011. jún. 28. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!