Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg?

Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

Vodafone 541 vagy Vodafone 547??

Mindegyiket kipróbáltam vannak előnyök de hátrányok is.

Az 547 a zene és a bluetotth miatt kéne meg a rádió miatt.

Az 541 a rádió a zene és ugyanúgy a bluetotth miatt kéne.

Nekem az 547 jobban tetszik de drágább is

Nálunk az 541 13.000FT az 547 pedig 15.000FT...

Na szerintetek melyik legyen? Kérek negatív és pozitív tulajdonságokat is.Akinek van ideje az írhat tőlem 100 sorost is elolvasom..:)))Csak nagyon kéne egy érintős telefon(nem a menőzés miatt)és nemtom melyik legyen..de ha tudsz jobb telefont 15.000FT-os lélektani határ alatt akkor írd meg az indoklásodat és a tipusát is:))

Köszönöm!

Üdv:Marianna

2011. ápr. 20. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, mindenképp érintőset szeretnél? Mert az ilyen telefonokba általában a gagyibb, nyomást érzékelő (rezisztív) nem pedig érintést (kapacitív) képernyő van. Láttam ezeket a telefonokat élőben ismerősöknél, gyenge kis müanyagból van és hamar is karcolódik, de ha mindenképp egy ilyet szeretnél. Ezek egyébként alcatelek, én jobban ajánlom a Nokia 6131-et, nekem is 3 évig volt ilyen telefonom és nagyon kedves maradt még mindig! A kijelzője is szép, és egy műbőr borítás van rajta, kamerája is jó:)

Találtam is közben egy jót a vaterán:

[link]

üdv. Tomi

2011. ápr. 20. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,és még azt is köszi hogy linket is írtál.De tényleg érintős kellene.Egyébként pont azért választottam Alcatelt mert pont azok olcsók.Nagyon sajnálom,de köszönöm szépen:))
2011. ápr. 20. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hosszú távra szeretnél telefont, vagy lecserélni fél éven belül? De akkor is a te döntésed!
2011. ápr. 20. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Az 541 nagyon rossz teló...Nem reagál az érintésre, sms-t megírni kb 1 évig tart vele. volt bnőmnek olyan volt, aztán körömmel egy rohadt mély mélyedést hagytam rajta véletlenül, mert nem akarta venni az érintést :D
2011. ápr. 20. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
hát akkor 547??amúgy hosszútávra kéne!!:)tom hogy ez az én döntésem de ezek csak a vélemények de sztem ebből 547 lesz..
2011. ápr. 21. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!