Ha nincs a T-mobile honlapján egy telefon, akkor azt nem is lehet kapni náluk?
Figyelt kérdés
Nevezetesen samsung s3370 nevű telefonról lenne szó. Én rá kerestem a T-mobile honlapján, de nem volt találat. Akkor ezek szerint nem is lehet náluk kapni, ha én bemegyek egy T-mobile boltba?
Csak mert nekem ez egy kicsit érdekes.
Rákerestem a samsung corby-ra és a samsung champ-re is, de semmi. Én kizártnak tartom, hogy ilyen "elhíresült olcsó telefonokat" ne árulnának csak drága androidos meg mit tudom én milyeneket. :/
2011. ápr. 19. 15:18
1/4 bp1985 válasza:
1. Nem árul egyik szolgáltató sem évekig telefont, főleg nem a végtelenségig. Ha a honlapon nincs, akkor nincs.
2/4 anonim válasza:
Általában nincsenek azok a boltban, de van olykor, hogy elfelejtenek egyet-egyet felrakni az oldalra.Én a szlovákiai T-Mobile-nál nézem a telefonokat, és a T-Mobile boltjában sokkal több kiállított telefon van, mint ami az interneten kint van.
3/4 bp1985 válasza:
Van egy olyan lehetőség, hogy felhívod a 1430-at, és megkérdezed.
4/4 anonim válasza:
www.gsmline.hu
www.b-tel.hu
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!