Szerintetek elég védelem?
Full érintőképernyős telefont csak kihuzatokban védem, nincs rajta fólia! Ha nem ejtem el, és vigyázok rá akkor ugye nem fog karcolódni az érintőképernyő része? Féltem egy kicsit ez miatt mert hát még új a telefon! Amúgy gorilla grass az üvege, azt írták róla hogy elvileg karcálló.
Köszönöm a válaszokat!
hello
tesomnka is érintőse van nincs rajta fólia de tok az van volt 1x h elejtette semmi baja nem lett NE FÉLJ ANNYIRA
Ha olyan üvege van akkor az karcálló. Bár nekem az előző érintős telóm képernyője nem volt karcálló 2 évig a zsebemben hordtam és 1 karc sem lett rajta.
Egyébként a teló attól karcálló, hogy ugye van az a fólia amit le tudsz venni és 1 idő után le is kell. De az alatt van még1 amit nem tudsz leszedni, ami sokkal erősebb mint amit le tudsz szedni és nem tud bemennni alá a levegő sem.
1. válaszoló köszi!
2. válaszoló teljesen nem értem amit írsz! :S Nincs rajta fólia vagy milyen levehető anyag van rajta?!
2. vok:
Amikor megveszed a telót van rajta 1 fólia.(ha újonnan veszed)Az alá 1 idő után bemegy a levegő és kénytelen vagy leszedni.Ha nem értenéd itt van 2 link: [link]
Na az amit a képeken látsz, az a levehtő fólia. Az alatt van 1 másik fólia ami nem is látszik, sokkal erősebb és ha az rajta van(már pedig a gorilla grass-on van)akkor az karcálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!