Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonokról 2 kérdés,...

Okostelefonokról 2 kérdés, segít valaki?

Figyelt kérdés

arra szeretnélek megkérni titeket,hogy normális válaszokat,14 éves vagyok nem sokat értek még ezekhez..köszönöm

1,az árukereső.hun nézem a telefonokat és ott néhánynál(okostelefonnál) írja hogy nincs operációs rendszer valamelyiknél meg írja.....de úhy hallottam hogy az okostelefonokon van miért van ez?

2,ha egy olyat veszek amin van wifi akkor net közelébe ingyen tudok netezni ha felmegyek rá és bármilyen oldalt meg tudok nézni?

köszönöm előre az értelmes válaszotokat 14/F

2011. ápr. 18. 14:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Bele, de van 2 évig 5 ezred havonta? Mert akkor fizetned kell az előfizetést.

A fogyasztást már mondtam, ha nem nyomkodod sokat, 3 nap, ha kocsiba használod navigációnak, 2.5 óra.

2011. ápr. 18. 17:22
 22/24 A kérdező kommentje:
pifff.....mondjuk én akkor a legolcsóbbat kérném a 35 perceset mert az csak 1295ft 2 évig...csak azért vagyok bizonytalan mert van egy olyan előfizetésem hogy havonta tesznek rá 2800ft amit minden hó 14.ig le kell beszélni mert eltűnik ami eddig volt és megint 2800 ft lesz és még van rajta kb 1000ft de az meg addig van ott amég le nem beszélem.....ha ezt a 35perces csomagot választanám akkor kicserélődne a 2800ftossal?mert akk úgy jó
2011. ápr. 18. 17:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezekről nem tudok semmit, 6 éve otthagytam a pannont, előfizetésem meg soha nem volt máshol sem.
2011. ápr. 18. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:

1. Minden okostelefonon van operációs rendszer.

2. Ahol van WiFi hálózat ott, ha beállítod a WiFit ingyen tudsz netezni.

2011. ápr. 22. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!